OK
×

Dierenambulance en dierenvoedselbank de waadhoeke

Dierenambulance en dierenvoedselbank de waadhoeke logo 1

Wij rijden vrijwillig voor gewonde en zieke dieren en doelstelling is de dieren van a naar b te brengen bvb trimsalon, vakantieadres enz.

we krijgen geen subsidies van de gemeente en overheid,we draaien alleen op giften en donaties van inwoners in onze werkgebied

ook runnen wij een dierenvoedselbank

de gewone’ voedselbank kennen we natuurlijk al. Uit onze ervaring is gebleken dat gezinnen met huisdieren – die in de sociale bijstand zitten of geraken – vaak behoorlijk moeite hebben om het voer en benodigdheden voor hun huisdier te kunnen (blijven) bekostigen.
Dit is natuurlijk een trieste situatie. Vaak geven deze huisdieren hun baasje(s) enige hoop en liefde in deze toch al moeilijke periode. Schrijnend wordt het wanneer ze vanwege de financieel situatie ook nog afstand moeten doen van geliefde huisdier. Dit is zowel voor het dier als ook voor zijn of haar baasje een slecht scenario. Om dit te voorkomen zijn wij de dieren voedselbank gestart.

door de covid-19  krijgen we minder giften en donaties,waardoor het moelijker word om de clienten van de dierenvoedselbank beter te kunnen ondersteunen

ieder gift/donatie is welkom

 

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 2.703,50opgehaald
64donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
858888221
Geef:
9204

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo