OK
×

Dierenambulance Dierennoodhulp West Nederland

Dierenambulance Dierennoodhulp West Nederland logo 1

Op 20 augustus 2015 is de Stichting Dierennoodhulp West Nederland opgericht. Nu zijn wij in het bezit van drie dierenambulances, ter beschikking gesteld door stichting Dierenlot. Binnenkort hopen wij een vierde ambulance ter beschikking te hebben.

Wij zijn geen commerciële instelling. Voor de financiering zijn wij volledig afhankelijk van opbrengsten uit gereden ritten, donaties, giften en legaten. De vrijwilligers staan geheel belangeloos 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar voor de mensen met huisdieren en de wilde dieren in de regio. Dat geldt ook voor de zeezoogdieren langs de Waterweg, de Maasvlakte en de kust. Het geld wordt dus voor 100% besteed aan het uitoefenen van onze taak.

Onze taak is het geven van de eerste noodzakelijke zorg aan hulpbehoevende of overleden huisdieren en wilde dieren in Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland, Midden Delfland en een gedeelte van het Westland. Het ophalen en vervoeren van deze dieren naar de gewenste, vereiste of noodzakelijke dierenasiel, opvangcentrum of dierenarts.

Op verzoek rijden wij voor diereigenaren ook van en naar dierenartsen. Tegen betaling rijdt de dierenambulance in opdracht naar iedere gewenste bestemming.

dakje met Geef-logo dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

opgehaald
11 donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
855465827
Geef:
9007

Volg ons ook op

Download de Geef app

Appstore logo Playstore logo