OK
×

Dierenambulance Dierennoodhulp West Nederland

Dierenambulance Dierennoodhulp West Nederland logo 1

Op 20 augustus 2015 is de Stichting Dierennoodhulp West Nederland opgericht. Nu zijn wij in het bezit van drie dierenambulances, ter beschikking gesteld door stichting Dierenlot. Binnenkort hopen wij een vierde ambulance ter beschikking te hebben.

Wij zijn geen commerciële instelling. Voor de financiering zijn wij volledig afhankelijk van opbrengsten uit gereden ritten, donaties, giften en legaten. De vrijwilligers staan geheel belangeloos 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar voor de mensen met huisdieren en de wilde dieren in de regio. Dat geldt ook voor de zeezoogdieren langs de Waterweg, de Maasvlakte en de kust. Het geld wordt dus voor 100% besteed aan het uitoefenen van onze taak.

Onze taak is het geven van de eerste noodzakelijke zorg aan hulpbehoevende of overleden huisdieren, wilde dieren en zeezoogdieren in Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland, Midden Delfland, een gedeelte van het Westland, de oevers van de Waterweg en de kust. Het ophalen en vervoeren van deze dieren naar het gewenste, vereiste of noodzakelijke dierenopvangcentrum.

Tegen betaling rijden wij op verzoek van en naar de dierenarts, crematorium, begraafplaats en elke andere gewenste bestemming. Alle dierenambulances zijn voorzien van zuurstof, als het dier ademnood heeft.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 1.547opgehaald
46donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
855465827
Geef:
9007

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo