OK
×

De Daklozenvakbond

De Daklozenvakbond logo 1

Organisatienaam:

De Daklozenvakbond

Bezoekadres:

Kleine Wittenburgerstraat 201
1018LT Amsterdam
Nederland
Alleen op afspraak

Postadres:

Verloreneind 1
1464GC Westbeemster
Nederland

E-mailadres:

ja@dedaklozenvakbond.nl

Telefoonnummer:

06-30771154

RSIN nummer:

862290582

KvK-nummer:

81976607

Bestuurders
Naam
Functietitel
Datum in dienst
Carolien de Jong
voorzitter bestuur
2018
Max Huber
secretaris
2019
Alex te Paske
bestuurslid
2021
Marcel Oudshoorn
bestuurslid
2021

Activiteiten

Wij maken ons sterk voor de rechten van daklozen en randgroepen. Wij zij geen professionals, maar ervaringsdeskundige en vrijwilligers. Onze hoofddoelen zijn ervoor te zorgen dat daklozen hun leven weer op de rails krijgen en bij de hulpverlening hun recht krijgen en de gemeente Amsterdam adviseren i.v.m. het verbeteren van hun beleid over onze doelgroep.

Bestedingen

Al onze bestedingen zijn terug te lezen in ons financiële jaarverslag, deze zijn op de website te vinden bij publicaties.

Beloningsbeleid

De organisatie van De daklozenvakbond draait op vrijwilligers, twee part-time medewerkers en het bestuur. De vrijwilligers ontvangen een vrijwilligersvergoeding op basis van de landelijke norm. De medewerkers worden betaald in overeenstemming met normen uit de Welzijns CAO. Bestuurders ontvangen alleen een vergoeding voor gemaakte onkosten. Zowel bestuurders als vrijwilligers ontvangen geen vergoeding voor de verrichte werkzaamheden. Het gebruik van een cao is bij hen niet van toepassing. De Daklozenvakbond vindt het van belang dat de ontvangen giften voor 100% naar het doel van de stichting gaan. Ons RSIN is 8622.90.582. Bestuurders kunnen alleen een vergoeding voor gemaakte onkosten ontvangen en de stichting kan ervoor kiezen om het bestuur vacatiegeld dat niet bovenmatig is uit te betalen. Ondanks dat de stichting over deze regelingen beschikt wordt mits de bestuurders en de vrijwilligers de kosten zelf kunnen dragen er geen beroep gedaan op deze regeling. Ons streven is zoveel mogelijk financiën voor de doelgroep in te zetten.

Documenten

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 2.527opgehaald
15donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
862290582
Geef:
9259

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo