OK
×

Bevordering Huisdierenwelzijn (Stichting)

Bevordering Huisdierenwelzijn (Stichting) logo 1

Dier in acute medische nood! 24 uur per dag en 7 dagen per week is Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn via haar noodnummer bereikbaar voor dierenartsen/specialisten voor acute medische steun aan ernstig zieke (levensbedreigend) of gewonde MINIMA huisdieren. Help ons helpen! 

De Stichting zet zich -onder voorwaarden- in voor huisdieren van eigenaren, die door financiele nood niet of onvoldoende kunnen voorzien in zeer acute medische behandeling hun huisdier. De stichting is een ANBI en CBF Erkend Goed Doel. Wij werken op landelijke basis. Huisdiereigenaren kunnen digitaal via de website een aanvraag doen. Daarnaast steunt de stichting via dierenvoedselbanken met diervoeding.

De stichting zoekt constant actief naar samenwerking met dierenartsen en -klinieken die een ernstig ziek of gewond #MINIMA #huisdier tegen gereduceerde kosten willen behandelen. Wij werken inmiddels in samenspel met ca 900 dierenartsen/specialisten en onderhandelen tarieven voor acute noodbehandelingen.

Uw donatie via Geef.nl wordt volledig gebruikt voor betaling aan dierenartsen voor acute veterinaire behandeling van een ziek of gewond MINIMA huisdier. De stichting kan alleen financiële steun bieden als donaties daarvoor toereikend zijn. De Stichting krijgt geen subsidie van de overheid of gelden uit grote doelen loterijen, zoals Postcodeloterij enz. Het bestuur en vrijwilligers van de stichting doen hun werkzaamheden onbezoldigd.

Het hebben van een huisdier kan voor veel mensen belangrijk zijn. Een huisdier biedt ze de mogelijkheid om fysiek actief te blijven (denk bijv. aan oudere mensen) en op sociaal niveau contacten te onderhouden. Ook voor opgroeiende kinderen is het verzorgen van een huisdier belangrijk. Het geeft ze eigenwaarde èn een dier oordeelt niet.

Helpt u ons helpen? Doneer en red een ernstig ziek MINIMA huisdier. Heeft u vragen, stel ze ons gerust via info@huisdierenwelzijn.nl of lees meer over ons werk via www.huisdierenwelzijn.nl of kijk naar de recensies op www.facebook.com/huisdierenwelzijn1 - Dank u wel!

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 16.730,12opgehaald
664donaties

Geregistreerd bij

ANBICBF erkend
KvK:
RSIN:
853777585
Geef:
6673

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo