OK
×

Be The Light Television

Be The Light Television logo 1

Christenen in Pakistan worden behandeld als tweederangsburgers. Stichting Be The Light Television wil een stem zijn voor christenen die achtergesteld worden. Dat willen we doen door het maken en uitzenden van televisieprogramma's met een christelijke identiteit.

Wij geloven dat onze programma's een positieve invloed hebben op de maatschappij in Pakistan en bijdragen aan vrede, recht en welzijn voor zowel moslims en christenen in Pakistan.

Wilt u ons helpen om met onze programma's het evangelie van Jezus Christus in Pakistan te verspreiden? Met uw gift maakt u dit mogelijk! Doneer met de knop rechts om te geven aan ons werk.

U kunt ook geven aan het specifieke project hieronder.

Corona noodhulp voor christenen in Pakistan

Ook christenen in Pakistan worden getroffen door het coronavirus. Veel mensen zijn hun bron van inkomsten kwijtgeraakt. Zowel de lokale religieuze organisaties als de overheid helpen vooral hun eigen mensen, maar christenen krijgen geen hulp.

Be The Light Television helpt de meest behoeftige christenen met het geven van voedselpakketten.

Helpt u mee?

Voor €15 euro steunt u een gezin van acht personen voor een week. Voelt u zich vrij om te geven wat u wilt. Klik op 'projecten' in de balk bovenin en selecteer het project. 

Uw gift is belastingaftrekbaar.

Hartelijk dank voor uw steun!

Stichting Be the Light Television

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 150opgehaald
6donaties

Geregistreerd bij

KvK:
RSIN:
857342423
Geef:
9949

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo