OK
×
Actievoerder
Upbeatles Quizduo

Wij hosten pubquizzen voor 'onze' horeca en de zorghelden

Sinds we op donderdag 19 maart begonnen met onze quizzen via een livestream, zijn we werkelijk overladen met bedankjes, maar vooral ook donaties. We zijn jullie daar natuurlijk ontzettend dankbaar voor!

Onze gedachten zijn tegelijkertijd bij 'onze' horecazaken, de locaties waar wij normaal gesproken onze quizzen doen en die zich nu afvragen of ze tijdens deze crisis wel kunnen blijven bestaan. Maar ook bij de mensen in de zorg die iedere dag keihard werken om levens te redden. Daarom hebben we besloten om hen te helpen door een benefieactie op te tuigen.

Van de volledige opbrengst van deze aparte geefactie kopen wij iedere maand waardebonnen twv 25 euro van de horecazaken die wij rekenen tot onze vaste quizlocaties. Deze bonnen bieden we vervolgens aan bij het UMC Utrecht, Radboudumc Nijmegen, Diakonessenhuis Utrecht, CWZ (Canisius Wilhelmina Ziekenhuis) Nijmegen en St. Antoniusziekenhuis in Utrecht. Zij kunnen de bonnen vervolgens naar eigen inzicht verdelen onder hun personeel of bijvoorbeeld gebruiken om met de hele afdeling iets van te doen.

Op deze manier helpen we niet alleen 'onze' horecazaken door deze moeilijke tijd heen, maar bedanken we tegelijkertijd de mensen die op dit moment écht het verschil maken. We hopen dan ook dat wij met jullie hulp in ieder geval de komende twee maanden een mooi aantal waardebonnen kunnen geven aan deze zorghelden!

Een actueel overzicht van de komende quizzen vind je op www.upbeatles.nl/livequiz

De horecazaken waarvoor wij ons de komende maanden inzetten zijn:
De Bilt - De Nieuwe Griffel
Nijmegen - Café Daen
Nijmegen - Café Samson
Nijmegen - Eetcafe BuuR
Nijmegen - Maxim
Utrecht - Buurten (alle vier vestigingen)
Utrecht - Café Lijn 4
Utrecht - Camping Ganspoort
Utrecht - Grand Café Lebowski
Utrecht - Hofman Café
Utrecht - Jozef
Utrecht - Kaffeetaria
Utrecht - Klein Berlijn
Utrecht - Stairway
Utrecht - Uncle Jim
Utrecht - vandeStreek
Utrecht - Veltins Biergarten
Utrecht - Werkspoor Café De Leckere
Wijchen - Meneer Smit

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 22.213 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 25.000
88%
2254

donaties

2

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Upbeatles Quizduo
Upbeatles Quizduo

€ 22.213,32 opgehaald