OK
×
Actievoerder
Claudia Opperman

Zomerschool voor Zoetermeers talent

Wat zou jij doen als je de kans krijgt om van je droom...werkelijkheid te maken!?

 

De 17 jarige Dylan uit Zoetermeer speelt al 7 jaar gitaar. Hij heeft op de gok een auditie filmpje gemaakt en opgestuurd naar Berklee College of Music in Boston.  

 

Tot zijn verbazing krijgt hij een goedkeuring voor inschrijving voor het Five-week Music zomerprogramma van Berklee. De laatste keer dat er een student uit Nederland deel heeft genomen was in 2019. 

 

Veel talent komt van Berklee!

John Mayer 19 was studeerde hij aan de Berklee College of Music in Boston. Op 16 juni 2017 swam hij langs op Berklee om samen met zes studenten te werken aan hun liedjes en om workshops te geven voor een publiek van 500 man.

 

Meghan Trainor won een Grammy voor beste nieuwe artiest nadat ze een van de best verkochte digitale singles aller tijden had behaald met 'All About That Bass', maar in de zomer van 2009 maakte ze zich op voor haar carrière als een singer-songwriter bij Berklee's Five-Week Summer Performance Program, waar ze pop- en R & B-vocale stijlen studeerde

 

De muziek van Betty Who's migreerde van de slaapzalen van Berklee naar meer dan 13 miljoen YouTube-kijkers toen een van haar liedjes, 'Somebody Loves You', werd gebruikt in een huwelijksaanzoekvideo die werd opgevoerd in een Home Depot, en haar debuutalbum voor RCA, Take Me When You Go , bewijst dat haar talent voor popgrootheid veel verder gaat dan één nummer.       

 

Drie van de vier leden van de Grammy-winnende rockband Imagine Dragons gingen naar Berklee, waar ze voor het eerst samen speelden. De drummer van de band, Daniel Platzman, begaf zich van Atlanta, Georgia, naar de campus van Berklee in Boston, zelfs voor zijn undergraduate-dagen, waar hij in 2003 studeerde aan het Five-Week Summer Performance Program. Platzman zegt dat "om muziek op dit niveau te kunnen spelen. is een droom die uitkomt, ”en hij en zijn bandleden 

 

Maar denk ook aan artiesten zoals Steve Vai, Charlie Puth, John Scofield en Mike Stern.

 

Het intensieve Five-Week Music Performance is ontworpen om je een meeslepende kijk te geven op wat een opleiding bij Berklee inhoudt, en de lessen zijn gebaseerd op cursussen uit het bachelorprogramma van Berklee.

 

Deelnemers moeten 15 jaar of ouder zijn en ten minste zes maanden ervaring hebben met hun primaire studie-instrument. 

 

Five-Week is buitengewoon veelomvattend en heeft een sterke prestatiegerichtheid. Studenten volgen lessen in theorie, gehoortraining, ensemble-uitvoering, privé-instructie en een verscheidenheid aan keuzevakken, zoals songwriting, elektronische productie en ontwerp en jazz compositie.  Studenten hebben de mogelijkheid om studiepunten te verdienen en kunnen ze zich ook aanmelden voor een Berklee undergraduate auditie.

F. van Leeuwen

Ik kijk uit naar je eerste album!

€ 50

07-04-2021

R. Verschelden

Succes Dylan!

€ 25

06-04-2021

R. Van Gils

We hopen dat je je dromen waar kunt maken Dyl! 🎸🎸

€ 25

05-04-2021

V. de Ruijter

Follow your dreams Dylan 😋🙃😎

€ 25

05-04-2021

C. Kramer

Ja super tof Dylan! Hoop dat je hier wat aan hebt. Groeten, CJ

€ 10

04-04-2021

S. van der meer Van der meer

Succes super tof !!

€ 10

04-04-2021

Anoniem

€ 25

04-04-2021

N. van Dam

Succes Dylan! Liefs van Paul & Nicole

€ 25

03-04-2021

1
2
dakje met Geef-logo
€ 330 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
3%
12

donaties

53

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: opperman

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Claudia Opperman

€ 330 opgehaald