OK
×
Actievoerder
Familie Vink

Yvoon niet Alone

Lieve mensen,

Kinderen en jongeren onder de 24 zijn een groot deel van de meest vergeten groep mantelzorgers die er zijn. De zorg die jongeren verlenen heeft ingrijpende effecten op hun leven. Zo ook voor Yvonne (23), met twee zieke ouders is een groot deel van de zorg op haar aangewezen. 

Daarom hebben onze vriendin Yvonne en haar familie hulp nodig.
Bij de familie Vink gaat helaas nooit een keer wat vanzelf, of moeiteloos. Haar sterke moeder Roos lijdt al jaren aan de ziekte MS. Deze ziekte heeft er voor gezorgd dat haar immuunsysteem de afgelopen tijd flink is afgetakeld.

Haar vader Peter heeft in 2016, na het te laat ontdekken van een ontsteking in zijn voet, zijn been tot zijn knie moeten laten amputeren. Hierdoor is hij veel van zijn zelfstandigheid verloren. Daarnaast heeft hij meerdere malen een hersenbloeding gehad waardoor hij o.a een tijd lang aan tunnelvisie heeft geleden. Hij is zelf nog vol in zijn revalidatie proces.

Dit gezin is gewend om te strijden en zal er altijd alles aan doen om de ellende samen op te vangen. Nu is het zo ver gekomen dat Roos een longinfectie heeft opgelopen waar zij een riskante operatie voor moest ondergaan. Een operatie waarbij een deel van haar longen is verwijderd. Roos heeft deze operatie achter de rug en zal nu thuis moeten herstellen. Onze vriendin Yvonne neemt een groot deel van de mantelzorg op haar. 

Dit betekent dat ze zelf niet kan werken en dus ook geen inkomen heeft. Ze is genoodzaakt om bij haar ouders in te trekken of met dure treinkosten op en neer te moeten reizen. Het gevolg hiervan van is dat zij niet kan werken en dus ook geen onderdak kan financieren. Kinderen en jongeren zijn de meest vergeten groep mantelzorgers die er zijn, en zo ook Yvonne.

Yvonne heeft hulp nodig, hulp voor haar ouders maar ook hulp voor haar eigen toekomst. Ze zal het zelf nooit vragen dus doen wij het voor haar. Ieder beetje helpt. Ons doel is om minimaal 3 dagen in de week mantelzorg in huize Vink te hebben, dit kost 16,- per uur en hebben we 6 weken lang nodig. Zo komen we op een bedrag 2.280,- uit.

Help ons familie Vink te helpen.

 

 

F. Huurman

Strijder! ❤️

1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
123%
140

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze actie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze actie