OK
×
Actievoerder
Leo Robbemond

Xhesi's operatie

We kennen de familie van Xhesi nu al een paar jaar. Ze heeft twee broers en een vader en moeder. Terwijl Xhesi opgroeide van een klein meisje tot een tiener ontwikkelde ze een  ernstige scoliose. Na een operatie ruim 5 jaar geleden was de scoliose voor 90 % hersteld.  

Nu 5 jaar later is er een infectie ontstaan aan de metalen implantaten in haar ruggengraat wat haar pijn geeft en een verslechterde conditie veroorzaakt. Omdat deze infectie is ingekapseld (dit doet het lichaam) kan de antibiotica de infectie niet bereiken. De enige manier is om de metalen implantaten eruit te halen, schoon te maken, te steriliseren en terug te plaatsen. Daarna krijgt ze een antibioticakuur van 12 weken. 

Een volgend onderdeel is om haar te verhuizen naar familie in de stad voor een gezonder en hygiënischer leven vergeleken met de situatie in het dorp.

avatarWees de eerste!

Geef Leo een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Leo Robbemond
Leo Robbemond

€ 0 opgehaald