OK
×
Actievoerder
Dicle K.

World Animal Protection, wij beschermen dieren, wereldwijd!

Elke seconde worden er meer dan 1500 kippen geslacht. Per jaar zijn dat er vijftig biljoen. Dat is zeven keer de wereldpopulatie aan mensen. 

Wist je ook dat met jouw belastinggeld wereldwijd dierenleed wordt gesponsord? Hierdoor lijden miljarden dieren in de vee-industrie. Vraag minister Kaag te stoppen met Nederlandse steun aan dieronvriendelijke veesystemen. Teken de petitie hier: https://actie.worldanimalprotection.nl/petitie_stop_steun_dierenleed?utm_source=website&utm_medium=referral&utm_content=Website_header&utm_campaign=nl_vee&_ga=2.24833458.965944606.1517329171-1536757601.1517329171

World Animal Protection is een prachtige organistatie met ongelooflijk sterke en oprechte mensen, die samen een stem vormen voor de stemlozen. Iedereen werkt keihard, met hart en ziel, om een einde te maken aan al het dierenleed. 

Graag wil ik daarom iedereen vragen om mij/ons te steunen met een (kleine) financiele bijdrage. De totale opbrengst zal dan na afloop als donatie naar World Animal Protection gaan.

Alvast ontzettend bedankt, ook namens de dieren!

www.worldanimalprotection.nl

Wij zijn World Animal Protection. We beschermen dieren, wereldwijd. Wilde dieren, dieren in gemeenschappen, vee en dieren in rampsituaties. We leveren directe (nood)hulp, geven voorlichting en lobbyen voor betere wetten en regels. Onze naam is veranderd van WSPA (World Society for the Protection of Animals) in World Animal Protection.

 

 

N. & Cindy aan teamlid Dicle K.

€ 10

31-01-2018

K. Baert aan teamlid Dicle K.

€ 10

31-01-2018

dakje met Geef-logo
€ 20 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
0%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Dicle K.

€ 20 opgehaald