OK
×

Word donateur Sevagram Verwenzorg!

De goede-doelen-stichting Sevagram Verwenzorg heeft primair tot doel extra gelden te werven voor de cliënten van Stichting Sevagram. Sevagram is een maatschappelijk betrokken ouderenzorgorganisatie in Zuid-Limburg. Haar twintig locaties bevinden zich in de regio Parkstad en in het Heuvelland.

U kunt als particulier Sevagram Verwenzorg op diverse manieren financieel steunen. Met elke donatie, klein of groot zijn wij blij! Elke donatie draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten.

Sevagram stelt al vele jaren alles in het werk om haar cliënten van tijd tot tijd een extraatje, oftewel Zorg+ te bieden. Deze extraatjes kunnen uiteenlopen van een gezellig middagje naar het theater, tot een cultuurreis naar een mooie buitenlandse bestemming. Ook 'binnenshuis' is Sevagram zeer actief: met een uitgebreid kunst- en cultuurprogramma.

Sevagram Verwenzorg logo 2

Sevagram Verwenzorg

Sevagram Verwenzorg heeft als steunstichting van Sevagram tot doel extra gelden te verwerven voor cliënten van  Sevagram. Sevagram is een ouderenzorgorganisatie met 22 locaties en een thuiszorgorganisatie, gelegen in de regio's Heerlen, Maastricht en in het Heuvelland. De doelgroepen van Sevagram zijn cliënten met een chronische problematiek (dementie), met psychische problemen (psychiatrie) en revalidanten (mensen die herstellende zijn van een hartaanval, hersenbloeding of herstellende zijn na een ongeval) of gasten in onze hospices of clienten van Sevagram Thuiszorg (Maastricht). Sevagram Verwenzorg verwerft haar extra geldmiddelen via diverse acties, fondsen, maatschappelijk betrokken ondernemers en vai het organiseren van een jaarlijks benefiet. Daarmee kan Sevagram Verwenzorg net dat stukje ‘extra’ bieden, waarvoor vanuit de Wet langdurige zorg helaas geen financiële middelen beschikbaar zijn. Sevagram Verwenzorg is Zorg+, oftewel de kers op de taart.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.051 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
41%
33

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Sevagram Verwenzorg
Sevagram Verwenzorg

€ 2.051 opgehaald