OK
×
Actievoerder
Team NL Bowling

WK titel verdedigen in Hong Kong

Wij zijn de Team NL Bowling heren: Xander van Mazijk, Johnny Spil, Jord van Weeren, Youri Fens, Yorick van Deutekom, Jeroen van Geel en coach Ron van den Bogaard. In december hebben wij deelgenomen aan de Wereldkampioenschappen in Las Vegas en Xander van Mazijk werd daar wereldkampioen! Een enorme stunt, je hebt er vast iets over gezien op het nieuws.

Komende november staat een nieuw WK voor de deur, dit keer in Hong Kong. Xander wil daar graag zijn titel verdedigen en zijn stunt smaakt voor het hele team naar meer! Helaas heeft onze bond niet de middelen om dit WK voor ons te bekostigen, wat betekent dat wij het volledig zelf moeten financieren.

Vliegtickets, hotel en het transport van onze +/- 42 bowlingballen zijn daarbij de grootste kostenposten. Je begrijpt dat wij jouw financiële support goed kunnen gebruiken. Wij hopen daarom dat jij ons wilt helpen om al onze bowlingballen in Hong Kong te krijgen! Daar hebben wij in totaal €7.500,- voor nodig.

Support Team NL Bowling

Help jij ons naar Hong Kong om onze titel verdedigen en de bowlingsport opnieuw een boost te geven? Alvast bedankt en volg ons in onze voorbereiding op de WK via facebook en instagram.

Wij waarderen iedere bijdrage, zowel klein als groot. Wanneer je ons support houden wij je gedurende de komende maanden op diverse manieren op de hoogte van onze activiteiten. Wanneer jouw bijdrage hoger is dan €250,- ben je van harte uitgenodigd voor een toffe bowlingclinic, waar wij je de fijne kneepjes van de sport bijleren.

Uw bedrijfslogo op ons shirt?

Dit is absoluut bespreekbaar, net als extra uitingen. Met de €7.500,- zijn wij er helaas nog niet. Het WK neemt 2 weken in beslag en brengt de nodige verblijfskosten met zich mee. Tevens willen wij ons zo goed mogelijk voorbereiden. Uw extra support kan ons daarbij nog beter op weg helpen. Voor meer informatie over sponsormogelijkheden of het maken van een afspraak, neem contact op via topsport@bowlen.nl of 0318 – 559 343.

dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

hart

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze actie