OK
×
Actievoerder
Erwin Vrensen

Winterbanden Mitsubishi L200 Hulp-auto Ouderenzorg Moldavië

U kunt nog een laatste steentje bijdage!

Hoewel we de auto voor een hele mooie prijs hebben weten aan te schaffen willen we nog een keer om een bijdrage vragen. De auto heeft een set velgen met winterbanden nodig, natuurlijk zijn deze banden in Moldavië geen overbodige luxe maar ze moeten er ook op liggen wanneer we de auto gaan brengen. De banden zijn in Duitsland en Oostenrijk verplicht. Via de bekende geef site kunt u een bijdrage doen voor de bandenset. We verwachten dat deze set maximaal Eu 500,- kosten. Het bedrag dat overblijft gaat uiteraard met de auto mee naar Moldavië.

 

Van de reis naar Moldavië zal een mooi (live) verslag op Facebook verschijnen. Volg ons op Facebook Wij houden jullie op de hoogte!

 

Helpt u de ouderen in Moldavië met de laatste financiële steun?

 

Alvast bedankt namens de ouderen in moldavie en het hele team in Nederland

Ton, Rob, Hans, Robin, Marion, Johan, Betty en Erwin

 

Historie van dit project:

We hebben geld ingezameld voor een Hulp-Auto voor ouderen in Moldavië. Dit deden we door een Benefiet avond, een veiling en een wandeling te organiseren. Zie de pagina: www.geef.nl/nl/actie/hulpauto-ouderenzorg-moldavie/donateurs

 

Dat die auto er komt is heel belangrijk, want zonder deze auto kunnen het thuiszorg team hun zorgbehoevende ouderen niet bereiken. Een van onze leden is al eens in Moldavië geweest en is een dag mee geweest met dit thuiszorg team.

 

“…De ouderen op het platteland zijn erg slecht bereikbaar. De wegen zijn hoofdzakelijk onverhard, het regende die dag voortdurend, soms leek de weg meer op een rivier dan op een weg. De chauffeur (die tevens ook op een ambulance werkt) is gelukkig bedreven in het trotseren van deze uitdagingen. Bij de ouderen thuis aangekomen laat Andrei een hele andere kant van zichzelf zien. Met zijn liefdevolle maar doortastende aanpak is hij een steun in het leven van deze ouderen. ”  

Dagelijks gaat er 1 verpleegkundige samen met een maatschappelijk werker bij mensen langs die hard lichamelijke of geestelijke verzorging nodig hebben. Wekelijks worden 40 bejaarden bezocht door twee teams. 

 

Zie ook www.ouderenzorgmoldavie.nl

 

B. Dane aan teamlid Erwin Vrensen

Dit is een test

€ 10

15-01-2018

Anoniem aan teamlid Erwin Vrensen

€ 25

07-12-2017

D. Schapendonk aan teamlid Erwin Vrensen

Goede reis!

€ 10

07-12-2017

J. van Dijk aan teamlid Erwin Vrensen

Succes dames en heren!

€ 50

23-11-2017

N. Rijkers aan teamlid Erwin Vrensen

€ 50

11-11-2017

Anoniem aan teamlid Erwin Vrensen

€ 25

11-11-2017

dakje met Geef-logo
€ 170 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
34%
6

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Erwin Vrensen

€ 170 opgehaald