OK
×
Actievoerder
Beleving aan Zee

Wij hosten Quizzen via een live stream

Quiz aan Zee is ontstaan omdat wij als Beleving aan Zee hard getroffen zijn door de 
maatregelen tegen het coronavirus. Normaal gesproken zijn de maanden april, mei en juni dedrukste maanden van het jaar. Wij hebben dan wekelijks veel groepen van 10 tot 500 personen. Hoofdzakelijk bedrijven tijdens de weekdagen en op zaterdagen veel vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes.


Van de ene op de andere dag zijn alle activiteiten geannuleerd voor onbepaalde tijd en is onze omzet gedaald naar nul. We hadden even nodig om deze klap te verwerken. We stonden immers in de startblokken om te gaan knallen. En met knallen bedoel ik lange dagen werken om zoveel mogelijk mensen een fantastische Beleving aan Zee te verzorgen. 
Gelukkig hebben we ons weten te herpakken en zijn we Quiz aan Zee gestart. Het mooiste hieraan was dat we weer als team keihard konden werken om iets leuks (althans dat hopen we) neer te zetten. We hebben afgelopen week weer eens ouderwets kunnen overwerken om de puntjes op de i te zetten! Er zijn al veel ideeën geboren en uitgewerkt en we kunnen bijna niet wachten om al dat moois in de toekomst aan onze kijkers te presenteren. Inmiddels is ons gevoel geëvolueerd van: “wat een ellende we stonden er zo goed voor” naar “YES we kunnen samen weer iets leuks organiseren waar mensen plezier aan beleven!” Met Quiz aan Zee kunnen we weer veel mensen bereiken en hopelijk een leuke ervaring geven!


Deelname aan de quiz is gratis. We zijn blij om het vuur weer te voelen! Maar mocht je ons financieel willen bijstaan dan mag dat.
We hopen hiermee als Beleving aan Zee deze periode te kunnen overleven en als dit alles voorbij is ons weer te kunnen storten op het verzorgen van mooie belevingen op het strand.
Maar we gokken dat we Quiz aan Zee erin gaan proberen te houden. De lol die we hieraan beleven is nu al onmisbaar binnen ons team!
Check www.quizaanzee.nl om te zien wanneer en waar we weer een openbare live-quiz spelen. Tot gauw!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 802 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
26%
38

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Beleving aan zee

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Beleving aan Zee

€ 802,64 opgehaald