OK
×

Wij gaan een 42 kilometer wandelen voor blije gezichtjes!

In deze sombere tijd willen wij een glimlach toveren op de gezichtjes van kinderen die het NU zo goed kunnen gebruiken!

Om deze reden hebben wij (uiteraard rekening houdend met de Covid-19 maatregelen) besloten om uit onze comfortzone te stappen en onszelf uit te dagen met een wandeltocht van 42 kilometer! 

Wij gaan samen de kust wandel marathon lopen, deze is misschien wel de zwaarste van Nederland! We wandelen over onder andere: de stormvloedkering, strand, dijken en de duinen van het altijd mooie Zeeland! 

Samen hebben wij besloten om van onze marathon een inzamelingsactie te houden voor een doel wat ons alledrie enorm aanspreekt en wat ons emotioneel ook erg raakt.

Blije gezichtjes maken een wereld van verschil in deze sombere tijd!

 

CliniClowns logo 2

CliniClowns

CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg. Dat kan dankzij nauwe samenwerking met de zorg en de talloze supporters die ons met geld, tijd en kennis steunen.

De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven en in zorginstellingen voor mensen met dementie. Ook via de CliniClowns App kunnen kinderen live contact met de clowns maken.

Kijk ook op https://www.cliniclowns.nl/waarom-cliniclowns of bel met het actieteam op 06 106 241 89 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.105 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.250
88%
81

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Floortje Delhez

€ 425 opgehaald

Geen profielfoto
Michel Poortvliet
Samen halen we de eindstreep! 😉

€ 370 opgehaald