OK
Γ—
Actievoerder
Maartje Twilt

Wielerteam Iris πŸ’œ fietst voor 2CU

Zondag 18 september 2022 fietsen Martin, Maartje & Ellen voor de eerste keer mee met de Hoofdstad-Hofstad Wieler(re)toer; van Amsterdam naar Den Haag en terug. In totaal 120km.

2CU is een stichting die zich inzet voor kinderen met een zeer ernstige meervoudige beperking (ZEVMB) en hun gezinnen. 

Vorig jaar had ik me opgegeven om samen met mijn dochter Iris in de rolstoelfiets mee te fietsen. Helaas is ze vorige zomer overleden. Dit jaar fietsen we alsnog de tocht op de racefiets, met Iris in onze gedachten. Voor 2CU, het geweldige werk wat zij doen en moeten blijven doen!

 

 

 

 

 

 

Stichting Complex Care United logo 2

Stichting Complex Care United

Gezamenlijk bouwen aan 2CU, dat willen we!

Sinds de oprichting van Stichting Complex Care United (2CU, β€œto see you”) op 1 april 2016 is er ontzettend veel gebeurd. Wat begon als een hele sterke drive om verbeteringen in gang te zetten voor kinderen met ZEVMB en hun gezinnen, is als een olievlek aan het groeien. 

In de afgelopen jaren is 2CU uitgegroeid tot een Stichting waar kennis en ondersteuning van kinderen met ZEVMB (18-/18+) en hun gezin, onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Samen met verwanten en alle anderen die zich betrokken voelen bij ZEVMB, willen we 2CU uitbouwen tot de plek waar kennis, ervaring en ondersteuning voor personen met ZEVMB en hun gezin, vindbaar is.

Om alles wat we doen mogelijk te maken, is sponsoring* natuurlijk ook belangrijk voor 2CU. We zijn blij dat je onze pagina gevonden hebt en hopen dat je ons met een actie wil steunen.

Op de site van 2CU kun je nog veel meer informatie vinden

*Voor grote acties hebben wij een sponsor pakket, neem gerust contact met ons op, we doen graag iets terug!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 555 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
111%
21

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
Γ—
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
Γ—
Geen profielfoto
Maartje Twilt

€ 555 opgehaald