OK
×
Actievoerder
imke van Dillen

SOCIAAL GELUK IN KLEINE HUISJES

GEEF EN ONTVANG HET BOEK Sociaal geluk in kleine huisjes.

Als de binnenstedelijke Zuid-Willemsvaart in inkt zou veranderen, dan zou het te weinig zijn om alle ontmoetingen, gesprekken en belevenissen in en om de sluishuisjes te beschrijven. Een troost: de mooiste verhalen en beelden stromen samen in het boek Sociaal geluk in kleine huisjes. 

DONEER NU ! Als je 17,50 EURO OF MEER doneert aan Stichting Weeshuisjes krijg je het boek van ons kado. Het boek is vanaf nu op te halen bij Camping Koffietent op de Orthenbrug. Bel Imke 0621824917 dan zorgt ze dat ie klaar ligt.

Het boek is een initiatief van Patrick Lijdsman en Stichting Weeshuisjes mede mogelijk gemaakt door Kunstloc Impulsgelden.

  • beeld)redactie :  Imke van Dillen,  Renske van Dillen, Anna van der Wedden en Brigitte de Swart 
  • vormgeving: Patrick Lijdsman
  • teksten van : Henri Swinkels, Eric Alink, Imke van Dillen, Renske van Dillen, Monique Broekman, Ivonne van der Velden, Patrick Lijdsman, Nick van der Schoot, Peter van der Klok, Malou van Doormaal, Corrie Smetsers, Hanneke van der Werf, Lisa Schagen, Bart van Dongen, Maaike Ambags, Nick van der Schoot, Peter van der Klok en anderen
  • quotes van:  Keesje Hoes, Marieke Viergever, Boris van Meurs en Mara  Huibers, Jeroen van den Broek, Remco Bakker, Floor Snels, Feline Pouwels, Marja Käss, Jan Stroeve, Gepke Bruinsma, Pauline Verhoeven met dank aan Neeltje Wijtvliet en Marieke Viergever.
  • foto's van : Peer Reede, Peter Ekels, Bea Kolk, Marieke Viergever en anderen 
  • recensies van: Mike van der Geld, Peter Ketelaars, Jozien van er Linde, Jan de Rond, Dick en Peter van den Broek , Rob Gruben, Wesley Libregts, Diewke Wesselingh, Gerben van Dijk,  Eric Jappenga, Alma Wattimina 
  • fotocollages van : Margit Mulder
  • promotie: Imke van Dillen en Nick van der Schoot

 PREVIEW onderstaande filmpjes zijn onderdeel van het boek:

Stichting Weeshuisjes logo 2

Stichting Weeshuisjes

Stichting Weeshuisjes organiseert rondom verweesde huisjes actieve buurtparticipatie.

Ons doel is om mensen uit de buurt actief te betrekken bij activiteiten die het leven zinvoller en vrolijker maken. Vooral voor mensen die het (even) niet hebben, maar wel verdienden, zijn wij een meerpaal waar je even aan kunt leggen je rust kunt vinden, elkaar kan ontmoeten en voor de ander van nut kan zijn om er gelukkiger van te worden.

Wij hebben inmiddels huisjes in Den Bosch en Helmond waarbij honderden mensen actief en enthousiast betrokken zijn en de buurt een nieuwe sociale rijkdom ervaart.

Voor lieve mensen, die een groot hart hebben voor de samenleving en hun geld willen inzetten voor het geluk van anderen is Stichting Weeshuisjes een betrouwbare investering. Wij zijn een officieel erkende instelling met concrete toetsbare doelen. De giften worden gebruikt om meer mensen te binden aan deze inspirerende ontmoetingsplaatsen die door de lokale omgeving zelf worden opgebouwd.

Luister naar ervaringen van :

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 497 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
waarvan € 202 via Geef.nl
9%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
imke van  Dillen
imke van Dillen

€ 202 opgehaald