OK
×

Eindgebruiker

Waterlanders maakt nieuwe voorstelling

 

Het vuur kruipt waar het niet gaan kan 

Waarover gaat Eindgebruiker

Kunstenaarscollectief Waterlanders maakt met Eindgebruiker een locatievoorstelling over onze relatie met technologie. Het vuur dat nu bijna onzichtbaar is, maar dat we nog steeds meedragen in onze broekzakken, verbindt verleden, heden en toekomst en vormt de rode draad in de voorstelling. Het brandt – in onze mobieltjes, achter onze stopcontacten, onder onze motorkappen. Touchscreen swipen versus hands-on houthakken: de technologische omgeving van nu legt een laag van kunstmatigheid tussen ons, mensen en onze (natuurlijke) omgeving. Die laag willen wij  onderzoeken en doorbreken om jou iets tastbaars te laten meemaken: een voorstelling om vast te pakken.

Dit gaan we doen

Eindgebruiker gaat in première op 15 juni op Oerol en is daarna te zien op locatie in september in Wageningen (samenwerking met WUR en Junushoff) en bij Festival De Tuin der Lusten in november. De performers leiden je via onverharde paden langs de muzikale enscenering van hun zoektocht, om je aan het eind van de weg te verwarmen met een vurig betoog. Op reis door het landschap nemen de Waterlanders je mee door heden, verleden en toekomst van een veranderde wereld waarinzij met jou opnieuw een plek zoeken.

Daarom steun je ons

Technologie geeft ons meer persoonlijke vrijheid en macht, maar ook afhankelijkheid van spullen en elkaar. Technologie veroorzaakt uitputting van de aarde, maar biedt ook mogelijke oplossingen voor de menselijke invloed op milieu, klimaat en armoede. Hoe nemen we verantwoordelijkheid in een wereld waar steeds meer zaken uit de hand lopen?

‘Toffe gasten die toffe dingen doen’, schreef een donateur over ons. Tot de première werken wij, Anna, Eric, Erik, Maartje, Remco en Rosine, in onze werkplaats in Wageningen en in try-outs aan de vormgeving, de dans en de teksten voor de voorstelling. Wij onderzoeken en ontwikkelen de voorstelling, alleen, met elkaar en af en toe met publiek. In de loop van het proces houden we je via  updates op de hoogte.

Hoe doneer je

Doneer en help Eindgebruiker de wereld in.  Je bepaalt zelf het bedrag dat je wilt bijdragen. Voor alle donaties zijn we je ontzettend dankbaar! Onder de donateurs van € 50 en meer verloten wij 5 paar entreekaarten voor de voorstelling in Wageningen. Kun je dus ook nog iemand anders meenemen, wel zo gezellig toch?

 

De voorstelling is te zien:

14 t/m 23 juni 2019, Oerol, 10:30 uur en 14:30 uur, première op 15 juni (www.oerol.nl)

19 t/m 21 september 2019, Wageningen, kaarten via Theater Junushoff (www.junushoff.nl)

november 2019, De Tuin der Lusten, Wintertuin, Overijssel, data volgen

 

Meer informatie over het project Eindgebruiker op geef.nl

Kijk voor meer projecten op Waterlanders

Of volg ons op facebook Waterlanderstheater

D. de Kleijn aan teamlid Kunstenaarscollectief Waterlanders

Succes.

€ 25

12-06-2019

Anoniem aan teamlid Kunstenaarscollectief Waterlanders

€ 50

11-06-2019

Anoniem aan teamlid Kunstenaarscollectief Waterlanders

€ 10

10-06-2019

E. Teuling aan teamlid Kunstenaarscollectief Waterlanders

Kijk er naar uit jullie werk weer vaker te zien/beleven!

€ 25

08-06-2019

N. Reneman aan teamlid Kunstenaarscollectief Waterlanders

Toi toi toi

€ 50

30-05-2019

R. roekje aan teamlid Kunstenaarscollectief Waterlanders

€ 25

29-05-2019

Anoniem aan teamlid Kunstenaarscollectief Waterlanders

€ 25

28-05-2019

J. Penninkhof aan teamlid Kunstenaarscollectief Waterlanders

€ 25

27-05-2019

1
2
3
4
5
dakje met Geef-logo
€ 1.360 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
27%
38

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×