OK
×
Actievoerder
Carlos Beerens

Wandelmuziek

Ik loop met mijn moeder de Nijmeegse 4Daagse. Dat doe ik voor de prestatie en voor het goede doel "de Liefjesfabriek". Zo kunnen zij kinderen blij maken die zelf te ziek zijn om mee te wandelen. 

De Liedjesfabriek logo 2

De Liedjesfabriek

Bij de Liedjesfabriek voelen zieke kinderen zich even beter. Met onze mobiele studio zoeken we kinderen op, zelfs aan hun bed. Samen schrijven we een lied en nemen dit op. Wij maken er daarna ook nog een videoclip bij. Kinderen staan bij ons op een positieve manier in het middelpunt en krijgen een podium om hun verhaal te vertellen. Wij zorgen voor een paar uur plezierige afleiding én een tastbare herinnering waar ze apetrots op zijn: Hun eigen lied en videoclip! Op dit moment zijn we actief in zeven kinderziekenhuizen, Villa Pardoes (een vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen) en rijden we rond met onze Liedjesmobiel. Maar we hebben grote plannen om nog veel meer kinderen blij te maken met muziek. Want muziek is in veel gevallen het beste medicijn!
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 350 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 400
87%
28

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Carlos Beerens

€ 350 opgehaald