OK
×
Actievoerder
Randy Beaumont

Wandelen voor dromen | Dreams4You

Op 19 april 2014 vindt 51e editie van de Kennedymars, met als startplaats Sittard, weer plaats. Ik sta ingeschreven voor de wandeling van 80 kilometer die onder andere door Nieuwstadt, Koningsbosch, Wessem, Thorn, Maaseik en Susteren gaat. Als ik hem dit jaar uitloop, is het voor mij de tweede keer. Maar de eerste keer dat ik hem alleen loop. Waarom alleen voor jezelf lopen dacht ik? Kan ik hiermee niemand anders helpen? Daarop zocht ik een goed doel dat op de route van de Kennedymars lag, en kwam zo uit bij Dreams4You; een stichting met haar wortels in Susteren. Stichting Dreams4You realiseert een laatste droomwens voor zieke volwassen (18+) met een levensverwachting van maximaal 12 maanden. Ze kan dit doen omdat er vrijwilligers zijn die zich inzetten om een zieke volwassenen; een dromer, een onvergetelijke dag te laten beleven waarin ze even hun ziekte vergeten. De vrijwilligers steken tijd in het vinden van sponsors die deze dromen financieel kunnen laten uitkomen. Vaak lukt dit, maar niet altijd. Daarvoor is er een algemeen potje binnen de stichting, een potje wat gebruikt kan worden om dromen toch kunnen uitkomen. Voelt u zich geroepen om een laatste wens van een terminaal zieke volwassene uit te laten komen? Doneer dan gerust wat u kwijt kunt, zodat er uiteindelijk bij de finish van de Kennedymars in Sittard een mooi eindbedrag is opgehaald voor Dreams4You. Denkt u dat u zich voldaan voelt om dromen te vervullen? Meld u dan aan als vrijwilliger op www.Dreams4You.nl en betekent iets voor iemand in zijn of haar laatste levensfase! Hoe weet ik dat mijn geld aan een droom wordt besteedt? Er is maar een vrijwilliger binnen de stichting die de maximale vrijwilligersvergoeding krijgt toegewezen voor gemaakte kosten voor de stichting. Voor de rest is er niemand, geen voorzitter, geen bestuurder, geen vrijwilliger, die financieel beloond wordt voor een inspanning. Daarbij kunt u op www.dreams4you.nl het aantal vervulde dromen volgen. U kunt de status van deze sponsoractie volgen via http://www.echtsusterenlive.nl/wandelenvoordromen Doe iets groots in het leven van een ander!
S. Hodzelmans

Super idee om jonge mensen te helpen wat nog een laatste wens hebben. In hun battle for life,om hun droom nog uit te laten komen. Geweldig!! Randy go for it..

€ 10

19-04-2014

P. Vranken

Randy veel succes grt. Peggy Roy Ruben Nick

€ 10

18-04-2014

Anoniem

€ 5

18-04-2014

R. Wijnen

Veel succes !!! grtz. Raymond

€ 25

16-04-2014

D. Meuffels

Randy, vaol succes kommende zoaterdig! Geit dich vast waal lökke :) en goeie actie van dich! ;)

€ 15

16-04-2014

Anoniem

€ 9

06-04-2014

Anoniem

€ 11

25-03-2014

Anoniem

€ 5

24-03-2014

1
2
dakje met Geef-logo
€ 135 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
27%
10

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Randy Beaumont
Randy Beaumont

€ 135 opgehaald