OK
×
Actievoerder
Berith Danse

Plein Theater actie

PLEIN THEATER is het podium van de wereld om ons heen, een uniek theater in Amsterdam Oost met een actueel en divers programma voor kinderen, jongeren en volwassenen. Wij zijn tegelijkertijd een presenterend podium met korte afstand tot de wijk en een theater met een internationale oriëntatie, een springplank voor jong talent en een producerend theater.

Onze programmering bestaat uit kleinschalige en intieme voorstellingen met hedendaagse kamermuziek, moderne dans, jeugdtheater en experimenteel theater. Wij kiezen enerzijds voor het vertonen van toptheatergroepen en anderzijds bieden wij ruimte aan jonge, talentvolle makers om ervaring op te doen en te experimenteren. In onze visie heeft de maker een centrale rol als aanjager van maatschappelijke verandering.

Daarnaast maken wij als productiehuis onze eigen theaterprojecten in de theaterzaal en in de openbare ruimte, die aansluiten bij historische en maatschappelijke thema’s van de wereld om ons heen. Zoals onze theatrale installatie Swart Gat/ Gouden Eeuw die vanaf 2021 rond zal toeren door het land.

Voor ons productiehuis en talentontwikkelingsprogramma’s zijn wij op zoek naar ondersteuning!

 Pleinen en Theater

Het plein als metafoor vormt onze inspiratiebron; een dynamisch ontmoetingspunt, een vrijplaats, een plek van maatschappelijke verandering – toegankelijk voor iedereen. Wij richten ons hierbij op de enorme rijkdom aan diversiteit in onze directe omgeving. Ons theater staat open voor iedereen. Wij denken te allen tijde inclusief. Ook ons Eetlokaal is een ontmoetingsplek op het plein.

Iedereen mag meemaken

 Wij  zijn een meemaak-podium. Onder begeleiding van professionele makers uit het internationale veld krijgen amateurs de kans zich te ontwikkelen als theatermakers op het gebied van theater, dans en spoken poetry. Ook kinderen vanaf 6 jaar kunnen zich in onze theaterlessen ontwikkelen vanuit hun eigen leef- en belevingswereld!

Ligt uw hart bij theater? Steun ons met een gift!

Juist in deze periode is het belangrijk dat wij bij kunnen dragen aan verbinding en saamhorigheid door middel van kunst en theater en aan de ontwikkeling en zichtbaarheid van podiumkunstenaars.

Draagt u een warm hart toe aan ons theater en geeft u ons graag een extra steun in de rug? Steun ons met een donatie en zet één van onze theaterstoelen op uw naam met een persoonlijke tag! Alle giften zijn voor ons belangrijk en leveren een onmisbare bijdrage aan PLEIN THEATER. Met uw steun kunnen wij voorstellingen blijven uitvoeren en maken met aanstormend talent in muziek, dans en theater. En daarvoor geven wij graag iets terug!

 Neem contact op!

Wilt u meer weten over waar uw donatie aan bijdraagt en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op info[at]plein-theater.nl | www.plein-theater.nl

Anoniem

€ 10

25-09-2020

dakje met Geef-logo
€ 10 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 50.000
0%
1

donaties

123

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Podiumpartners

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Berith Danse

€ 10 opgehaald