OK
×
Actievoerder
Florine Arkenbout

Voerman strijd mee tegen kanker

Op zondag 24 oktober doen wij met 8 collega’s van de Voerman Group mee aan de NN Marathon Rotterdam om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum.

In teamverband lopen we de estafette run, waarbij vier personen samen het volledige traject van de 42,195 kilometer afleggen.

Het Prinses Máxima Centrum is een kinderoncologisch ziekenhuis waarbij zorg en research samen komen. 

Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één of de vier kinderen aan deze ziekte.

Steun ons in de strijd tegen kanker.

N.B. Het Prinses Máxima Centrum heeft een ANBI status. Daarmee zijn zakelijke donaties fiscaal aftrekbaar.

ENGLISH

On Sunday the 24th of October we will participate with 8 colleagues from the Voerman Group in the NN Rotterdam Marathon to raise money for the Princess Máxima Center.

As a team we will run the relay race in which four people, together, will cover the full distance of 42.195 kilometers.

The Princess Máxima Centrum is a pediatric oncology hospital where care and research come together.

Every year, approximately 600 children in the Netherlands are diagnozed with cancer with one in of four children dying from this disease.

Please support us in fighting against cancer.

* Please note: Payments from Europe, the United States of America and Canada can be made via Credit Card (3DS/Verified by Visa). Payments from other countries can be made via PayPal.

 

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie logo 2

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Kanker is de meest voorkomende doodsoorzaak onder kinderen. In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 600 kinderen de diagnose gesteld en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen met kanker aan deze vreselijke ziekte.

Het beste voor kinderen met kankerHet Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is sinds juni 2018 geopend in Utrecht en behandeld vanaf dat moment alle kinderen met kanker in Nederland.

Wij hebben als missie ieder kind met kanker te genezen met optimale kwaliteit van leven en zo min mogelijk late effecten van de intensieve behandeling. Om die missie te realiseren is bundeling van kennis en expertise van kinderoncologische zorg én research essentieel. Juist die concentratie van expertise en kennisuitwisseling tussen artsen en researchers maakt het verschil. Een cruciale stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een verhoogde kans op overleving.

Het Prinses Máxima Centrum krijgt door deze aanpak een plek in de wereldwijde top vijf van kinderoncologische centra en is bij opening het grootste kinderkankercentrum van Europa.

Samen met u willen wij onze missie bereiken om ieder kind met kanker te genezen met optimale kwaliteit van leven.

Steun ons en draag direct bij aan de missie van het Prinses Máxima Centrum: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.521 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
50%
82

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Florine Arkenbout

€ 2.521,95 opgehaald