OK
×
Actievoerder
Arnolda Westerduin

Vlasis, held van Rhodos.

Vlasis kijkt niet weg, maar helpt!

"Het verstand komt met de jaren", zo is het spreekwoord. Maar Vlasis bewijst dat dat niet altijd zo is. Hij is nog maar 10 jaar, maar menig volwassene kan aan hem een voorbeeld nemen. Hij is een held!

Waarom? Omdat Vlasis niet wegkijkt van het hondenleed dat hij ziet op Rhodos. Nee, in plaats daarvan doet hij datgene wat zijn hart én zijn verstand hem vertellen: hij helpt! 

Hoe het begon
Inmiddels heeft hij al vele zwerfhonden op het eiland gered. Door in actie te komen en te handelen. Hij zorgt dat ze eten en drinken krijgen, zorgt dat ze veilig zijn en schakelt hulp in zodat ze uiteindelijk geadopteerd kunnen worden. Zo heeft Vlasis - toen hij zelfs nog maar 8 jaar oud was! - Noir gevonden. Ze leefde op straat en hij zag hoe moeilijk het voor haar was. Hij vond een tijdelijk huis voor haar (een leegstaand gebouw) en bracht haar dagelijks eten en water. Na een tijdje liep Noir zelfs met hem mee naar school en bracht hij haar daarna naar haar 'huis'. 

Ondertussen probeerde hij een oplossing voor haar te vinden en smeekte hij om hulp bij twee lieve vrouwen die wel vaker zwerfhonden hielpen. Zij wilden wel, maar er was geen plek meer in hun opvang... Dus hij bleef op deze manier voor Noir zorgen, totdat zij baasjes voor haar hadden gevonden. En nu is ze alweer een tijdje een hele blije hond in Nederland. Dankzij Vlasis!


En pas geleden vond hij Lula en haar pups. Onder een stapel balken had ze geprobeerd een soort van veilig nestje te maken. Ook hier weer verzorgde hij ze en probeerde ondertussen een beter leven voor ze te regelen. Lula en haar kinderen werden gered en ze zijn nu in veiligheid. Dankzij Vlasis!

Help Vlasis, doneer!
Geïnspireerd door Vlasis, hebben we deze actie opgezet: ‘Help Vlasis, help de zwerfhonden in Griekenland’. Want moeten we eigenlijk niet allemaal een beetje meer zoals Vlasis zijn? Minder praten, meer doen? Minder wegkijken, meer in actie komen? 

Met uw donatie maakt u het Vlasis mogelijk zijn werk voort te zetten. Want van zijn zakgeld alleen redt hij het niet. Dus doneer én laat in een reactie bij uw donatie aan Vlasis weten dat u hem steunt. Dan geven wij alle steunbetuigingen aan hem door, om ‘m te laten weten dat hij een kanjer is. 

Dank u wel. Efgharistó. 

 

B. Doornbos aan teamlid Arnolda Westerduin

Vlasis mijn held

€ 25

24-04-2021

Anoniem aan teamlid Arnolda Westerduin

€ 10

24-10-2019

Anoniem aan teamlid Arnolda Westerduin

€ 10

24-10-2019

E. Aartsen aan teamlid Arnolda Westerduin

Goed bezig!

€ 10

16-09-2019

Anoniem aan teamlid Arnolda Westerduin

€ 5

15-09-2019

L. Verweij aan teamlid Arnolda Westerduin

Heel veel succes! Ik hoop dat het op een dag niet meer nodig is om hondjes te redden. 🍀❤️🙏🏻🐾

€ 10

15-09-2019

Anoniem aan teamlid Arnolda Westerduin

€ 25

02-09-2019

Anoniem aan teamlid Arnolda Westerduin

€ 25

26-08-2019

1
2
3
dakje met Geef-logo
€ 290 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
28%
19

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×