OK
×

Vier het Leven neemt ouderen uit Rotterdam mee uit!

2 april ga ik met pensioen en neem ik afscheid van de Hogeschool Rotterdam. Ik heb dan nog meer tijd om me niet alleen als gastheer maar ook als ICT-vrijwilliger in te zetten voor Vier het Leven, een stichting die ouderen mee uit neemt (kijk voor meer informatie op https://www.4hetleven.nl).

In plaats van een afscheidscadeau wil ik jullie vragen om een donatie te doen aan Vier het Leven en wel met het volgende doel:

Op zondag 14 juni organiseert theater 'de Buurvrouw' een optreden van het Groot Niet Te Vermijden met het programma 'Van Smartlap tot Opera'. Ik zou het bijzonder leuk vinden voor deze middag een groep kwetsbare ouderen uit Rotterdam uit te kunnen nodigen voor wie het niet vanzelfsprekend is om met Vier het Leven mee uit te gaan omdat zij niet over de financiële middelen beschikken. 

Alvast hartelijk bedankt voor julie donatie!

Michel Duijvestijn.

 

 

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 175 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
35%
9

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×