OK
×
Actievoerder
Hanna Aimée

JIJ kunt een verschil maken voor het klimaat, DOE HET!

Greenpeace vecht voor onze planeet, al haar inwoners, de toekomst van al het leven wat wij kennen. Daar heb ik diep respect voor, en dit steun ik graag.

Deel deze actie gerust met kennissen, voor een financiële bijdrage of een praktische bijdrage. Want zelf kun je ook zoveel doen! Minder spullen kopen, minder vlees en zuivel eten, niet doen alsof een vliegvakantie naar Tenerife doodnormaal is en alsof je dat echt 'nodig' hebt (NB: natuurlijk moet reizen kunnen, maar doe het bewust en houd jezelf niet voor de gek), neem je eigen tasjes mee naar de supermarkt, zet minder vaak de verwarming of airco aan, gooi minder eten weg, verpak je eten duurzaam en probeer ook duurzame verpakkingen te kopen, laat vaker de auto staan, verander je mindset en inspireer anderen. Je kunt niet in 1 dag je gehele gedrag veranderen, je kunt wel elke dag 1 ding doen. Durf op te staan, durf jezelf van de kudde te verwijderen die op weg is zijn ego te bevredigen op de korte termijn terwijl momenteel de wereld al letterijk in brand staat. Doe IETS! Je mag ook deelnemen aan deze actie :) 

Anoniem aan teamlid Hanna Aimée

€ 25

16-10-2021

T. Baak aan teamlid Hanna Aimée

€ 20

03-09-2021

S. Sitvast aan teamlid Hanna Aimée

Goed bezig 👏👏 Save the planet 🌍

€ 25

02-09-2021

L. Wieseman aan teamlid Hanna Aimée

€ 20

02-09-2021

W. Wieseman aan teamlid Hanna Aimée

We hebben maar één aarde, laten we daar toch beter mee omgaan…

€ 35

23-08-2021

M. Leijser aan teamlid Hanna Aimée

€ 10

14-08-2021

dakje met Geef-logo
€ 135 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
27%
6

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Hanna Aimée

€ 135 opgehaald