OK
×
Actievoerder
Marlies Tiepel

Verminder het dierenleed op Bonaire!

Het Dierenasiel Bonaire is een honden- en kattenasiel en biedt opvang aan alle zwerf- en afstandsdieren die worden binnengebracht. Daarnaast beschikt het Dierenasiel Bonaire over een pension voor honden en katten, waar de dieren, tijdelijk, tegen betaling, kunnen verblijven. Ook beschikt het Dierenasiel Bonaire over een sterilisatiefonds voor honden en katten. Indien de eigenaren het zich financieel niet kunnen veroorloven om hun dier te laten steriliseren, dan kunnen ze een beroep doen op dit fonds, zodat hun huisdier alsnog gesteriliseerd kan worden. Graag uw steun hiervoor om de honden en katten op Bonaire gratis te kunnen blijven steriliseren. En zo steeds meer gelukkige honden en katten en minder zwerf en ongewenste dieren te zien op Bonaire. Onze dank is groot!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×