OK
×
Actievoerder
Edwin Hendriks

Verhuizing knaagdierenopvang

De Haagse knaagdierenopvang is al een hele tijd toe aan een nieuw 'thuis'. Door het door de jaren steeds betere dierenwelzijnsbeleid van de opvang krijgen de dieren meer ruimte, maar omdat het pand niet groter wordt, komen de vrijwilligers 'knel' te zitten. De al jaren durende zoektocht eindigt vaak in 'te duur' of 'te dicht bij de buren'. 

Het doel van deze actie is om geld in te zamelen om een verhuizing en inrichting van een nieuw pand mogelijk te maken op het moment, dat het aan de orde is. Het zou een potje moeten zijn om achter de hand te hebben om direct te kunnen handelen als een geschikt nieuw pand in beeld komt.

De bijgaande foto is een droom, helaas (nog) geen werkelijkheid.

Knaagdierenopvang het Knagertje (Stichting) logo 2

Knaagdierenopvang het Knagertje (Stichting)

Konijnen en knaagdierenopvang Het Knagertje is een stichting die zich volledig inzet voor knaagdieren en konijnen. Dat houdt in, voor knaagdieren en konijnen die op straat gezet zijn of door omstandigheden weg moeten bij hun huidige eigenaar. Deze knaagdieren komen dan bij ons in de opvang terecht. Wij proberen een nieuw tehuis te vinden, want ook deze knaagdieren hebben recht op een nieuw, goed tehuis. Ook vangen wij, onder toezicht van een vergunninghouder, hazen en wilde konijnen op.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 100.000
0%
0

donaties

126

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×