OK
×

Verbetering basisschool in Douala (Kameroen)

De Stichting Afrikontact Promotions ondersteunt sinds 2018 een basisschool in Kameroen met o.a. schoolgeld, leermiddelen en maaltijden. Ook aan de renovatie van het gebouw wordt bijgedragen. De bestuurders van de Stichting gingen vroeger zelf naar deze school en het doet hen verdriet dat de school in verval is geraakt en dat kinderen niet naar school kunnen omdat hun ouders dat niet kunnen betalen. Ze zijn dan ook extra gemotiveerd om er de beste school van het dorp van te maken.

Door de kleinschaligheid van het project gaat iedere gedoneerde euro naar de school. De stichting heeft geen overheadkosten.

Elk bedrag is welkom! Het schoolgeld per kind bedraagt € 150 per jaar. Boeken kosten € 40 per kind per jaar. In totaal gaat het om 40 kinderen. Verder is ieder jaar geld nodig voor buitenschoolse activiteiten. Verder is eenmalig in totaal € 7344 nodig voor het onderhoud van het schoolgebouw en de inrichting van zes klaslokalen.

Stichting Afrikontact Promotions
Vennewaard 346
1824 KM Alkmaar
info@afrikontact.nl  / www.afrikontact.nl  
Stichting Afrikontact Promotions dankt u voor de bereidwillige bijdrage!

Anoniem aan teamlid Stichting Afrikontact Promotions

€ 100

20-12-2019

dakje met Geef-logo
€ 100 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 7.344
1%
1

donaties

98

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×