OK
×

Van wo bis dich? Vertèl 't mich!

Zorgcentrum Fonterhof te Berg enTerblijt heeft een droom. Bewoners, vrijwilligers en medewerkers zouden graag alle (nieuwe) bewoners van harte uitnodigen om regelmatig plaats te nemen op een heel bijzondere bank met een bijzondere achtergrond. 

Tegenwoordig komen nieuwe bewoners uit alle windstreken naar Fonterhof. Van  Maastricht tot Vaals en noem maar een stad of dorpje uit de omgeving op. Om vanaf dag één bewoners een warm welkom te bieden is een speciale ontmoetingsplek in huis een fijne aanwinst. Fonterhof wil dan ook dolgraag een ontmoet- en vertelplek met een gezellig bankje inrichten. En met als speciale blikvanger een mural (muurschildering gemaakt door een kunstenaar) van veel typische en bijzondere plekjes in Zuid-Limburg. Gemaakt door de Limburgse kunstenaar James Jetlag. Op deze manier ontstaat laagdrempelig een gesprek. En zal het niet beperkt blijven tot dit ene gesprek. 

Fonterhof heeft hiervoor bij de goede doelen stichting van Sevagram, Sevagram Verwenzorg, aangeklopt om te helpen bij het verwerven van extra financiele middelen om een dergelijke ontmoetingsplek te financieren. Deze wens kan namelijk niet de uit reguliere middelen van Sevagram bekostigd worden.

HELPT U ONS MEE? Alvast hartelijk bedankt! Wat zou het fijn zijn voor de bewoners, medewerkers en vrijwilligers als onze droom werkelijkheid wordt.

 

Sevagram Verwenzorg logo 2

Sevagram Verwenzorg

Sevagram Verwenzorg heeft als steunstichting van Sevagram tot doel extra gelden te verwerven voor cliënten van  Sevagram. Sevagram is een ouderenzorgorganisatie met 22 locaties en een thuiszorgorganisatie, gelegen in de regio's Heerlen, Maastricht en in het Heuvelland. De doelgroepen van Sevagram zijn cliënten met een chronische problematiek (dementie), met psychische problemen (psychiatrie) en revalidanten (mensen die herstellende zijn van een hartaanval, hersenbloeding of herstellende zijn na een ongeval) of gasten in onze hospices of clienten van Sevagram Thuiszorg (Maastricht). Sevagram Verwenzorg verwerft haar extra geldmiddelen via diverse acties, fondsen, maatschappelijk betrokken ondernemers en vai het organiseren van een jaarlijks benefiet. Daarmee kan Sevagram Verwenzorg net dat stukje ‘extra’ bieden, waarvoor vanuit de Wet langdurige zorg helaas geen financiële middelen beschikbaar zijn. Sevagram Verwenzorg is Zorg+, oftewel de kers op de taart.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 925 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
waarvan € 225 via Geef.nl
30%
18

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×