OK
×
Actievoerder
Levine Bavelaar

Vakanties voor kwetsbare kinderen

De werkgroep Pax Kinderhulp Duiven-Westervoort organiseert al 35 jaar vakanties voor Poolse kinderen die in sociale armoede leven en daardoor kwetsbaar zijn.

Tijdens de verblijven kunnen de kinderen gewoon weer even 'kind' zijn.De kinderen waarvoor deze actie is hebben door de omstandigheden waarin zij verkeren weinig echte warmte & gezelligheid meegemaakt. Wij willen de kinderen graag deze warmte laten voelen maar daar hebben wij wel uw hulp bij nodig.

We treffen nu al voorbereidingen voor de zomer van 2021 zodat de kinderen kunnen komen, zo gauw het weer kan en mag. Om dit te realiseren hebben wij steun van jullie nodig. Het kost namelijk veel geld om deze vakantiekinderen naar Nederland te halen. Onze voorbereidingen kosten geen geld, maar de busreizen, activiteiten en verzekeringen wel. Helaas wordt het elk jaar moeilijker om sponsoren en vakantiegezinnen te vinden.

Wij zullen niet vragen om jarenlang vaste donateur te worden, maar wij zouden het heel erg waarderen als iedereen een steentje bijdraagt. Alle kleine beetjes helpen ons enorm!Wij zijn deze actie begonnen om een beroep te doen op jullie liefdadigheid. We snappen dat niet iedereen wil of kan geven, en dat is ook niet erg. Evenals het bedrag, hoe groot of hoe klein, alle beetjes helpen.

Pax Kinderhulp is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen die gecontroleerd wordt door toezichthoud

Tevens is Pax Kinderhulp hard op zoek naar sponsoren en extra vakantiegezinnen om de kinderen een zorgeloze en leuke tijd te bezorgen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u verder naar de website van Pax Kinderhulp www.paxkinderhulp.nl

Heb een warm hart voor de kinderen en onze dank is groot!

 

Anoniem aan teamlid Levine Bavelaar

€ 10

03-10-2021

Anoniem aan teamlid Levine Bavelaar

€ 25

16-11-2020

E. K aan teamlid Levine Bavelaar

€ 25

15-10-2020

C. Steenbeek aan teamlid Levine Bavelaar

Succes Levine!

€ 10

05-10-2020

dakje met Geef-logo
€ 570 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
waarvan € 70 via Geef.nl
11%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Levine Bavelaar

€ 70 opgehaald