OK
×
Actievoerder
Wouter Nijkamp

"Vakantie" voor hele kwetsbare kinderen.

Stichting Pax Kinderhulp bestaat volgend jaar 60 Jaar! Tenminste als zij dit gaan halen. Iedereen ondervindt de gevolgen van het inmiddels welbekende Coronavirus. 

Door het Coronavirus is de paasreis al niet doorgegaan en zal de zomerreis ook niet doorgaan. Hierdoor is het geld van Stichting Pax Kinderhulp bijna op. Misgelopen sponsorgelden in deze tijd is een grote strop en voor een ieder geldt dat het nu in deze onzekere tijd moeilijk is om te doneren of om zelfs te sponsoren. Het is allemaal heel erg begrijpelijk.

Desondanks doet dit ons allen groot verdriet. Wij moeten er niet aandenken dat onze vakantiezoon Kevin niet meer kan komen. Dit geldt uiteraard niet alleen voor hem, maar geldt ook juist voor al die andere kinderen in Berlijn.

Deze vakantie reizen zijn zo belangrijk voor deze kinderen. Ik hoor u al denken, vakantie is toch voor iedereen belangrijk? Juist voor deze kinderen is het extra belangrijk aangezien veel van deze kinderen in kindertehuizen wonen. Een "gewoon" gezinsleven wat voor ons allemaal zo normaal is, is voor deze kinderen niet zo normaal. 

Een aantal jaar geleden hebben wij besloten om ons aan te melden voor de paasreis. De eerste kennismaking met Kevin was al bijzonder, hij heeft ons alleen gezien op een foto. Kevin herkende ons gelijk en wist ons ook bij naam te noemen. De klik tussen ons was er gelijk. 

Nu zijn we een aantal jaar verder en Kevin hoort er echt bij. Alle vrienden, familie en zelfs kennissen kennen Kevin en andersom. Hij noemt ons zelfs zijn Nederlandse familie en meestal noemt hij Moniek en mij zelfs zijn vakantieouders.

Hoe bijzonder is dat? Eigen gewin zit er niet bij, zowel voor Kevin als voor ons niets. Dit maakt het voor iedereen juist zo moeilijk wanneer dit alles niet meer zou kunnen en zeker als dit komt door zoiets "stoms" als geld. Er is geen bedrag in de wereld zo groot als wat dit doet met alle kinderen.

"Met geld koop je geen thuis, maar met dit geld geef je deze kinderen wel de mogelijkheid om zich thuis te voelen".

Daarom zijn wij deze actie begonnen en willen wij een beroep doen op jullie liefdadigheid. Wij snappen dat niet iedereen wil of kan geven en dat is ook niet erg. Evenals het bedrag, hoe groot of hoe klein, alle beetjes helpen.

Wij vragen nooit om hulp te vragen en zeker niet om geld, maar in dit geval willen wij proberen stichting PAX ker boven op te helpen en dat willen wij samen met jullie doen! Wij hopen met het bedrag dat wij mogen ophalen alle kinderen de komende jaren te verzekeren van een verblijf bij hun gastgezin.

Alsjeblieft en gun Kevin en alle andere kinderen een vakantie die zij zo verdienen. 

J. Giesen aan teamlid Wouter Nijkamp

€ 10

14-06-2020

Anoniem aan teamlid Wouter Nijkamp

€ 10

10-06-2020

Anoniem aan teamlid Wouter Nijkamp

€ 25

10-06-2020

J. duivenvoorden aan teamlid Wouter Nijkamp

Ik wil wel 50 euro doneren maar ik wil verder niet lastig gevallen worden.

€ 50

09-06-2020

L. Oude Geerdink aan teamlid Wouter Nijkamp

Wij willen " onze" Chantal uit Berlijn ook graag weer zïen.

€ 50

09-06-2020

Anoniem aan teamlid Wouter Nijkamp

€ 50

09-06-2020

Anoniem aan teamlid Wouter Nijkamp

€ 10

09-06-2020

L. van Loo aan teamlid Wouter Nijkamp

€ 25

09-06-2020

1
2
3
dakje met Geef-logo
€ 305 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
3%
17

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Wouter Nijkamp

€ 305 opgehaald