OK
×
Actievoerder
Leif Schultheiss

Vain’s Bali Dining Café

Vain’s Bali Dining Café

Lieve allemaal,

Deze Crowdfunding is opgezet als zeer bezorgde burger geopend omdat er een hard werkende horeca ondernemer keihard wordt geraakt door de gemeente. De koers die de NL overheid nu vaart inzake deze situatie is onwettig en onder dwang uitgevoerd. Geen enkele geldende wet toont aan dat ondernemer een strafbaar feit heeft gepleegd daar deze de eigen regelgeving binnen het betrijf handteerd en niet in strijd zijn met de grondwet. Onder dwang (Art.3:44) dwingt ondernemer strabare feiten te plegen zoals uitsluiting,discriminatie en een code ter entree om mensen te selecteren op basis van medische informatie.Restaurant Vains in Venlo wordt, net als vele andere ondernemingen, onrechtmatig bedreigd met sluiting van het restaurant met als gevolg verlies van broodwinning voor alle hier werkzame personen en tevens de vernietiging van het volledige levenswerk van de onderneemster. Om de onderneemster en haar personeel te kunnen steunen en sterken in deze uitdagende tijden en zeer onrechtvaardige strijd is ook onze financiële ondersteuning heel hard nodig. Met alleen mooie woorden en goede intenties gaan we dit namelijk niet snel oplossen. Ik hoop dan ook op jullie massale ondersteuning voor restaurant Vain’s. We moeten namelijk ergens gezamenlijk een grens stellen , en die tijd is NU.

Elke Euro die via deze Crowdfunding wordt opgehaald zal aan restaurant Vain’s worden gedoneerd ter compensatie van de derving,omzetverlies en juridische kosten.

Vrijheid is kostbaar. Culinaire en verbindende groet,

D. verdijk verdijk

€ 15

Gisteren

C. Moser

Je hebt lef. Je durft. Je staat daar voor ons te vechten. Je bent geweldig!!!

€ 50

Gisteren

L. Oppers

Ik wens Vains heel veel sterkte en ben vooral heel blij dat zij niet mee werken aan deze dictatuur! Respect voor jullie!

€ 10

Gisteren

S. Weeren

Top dat jullie niet toegeven! Bizar dat het moet, maar dat er maar velen mogen volgen.

€ 10

Gisteren

Anoniem

€ 25

Gisteren

K. Veijer

€ 25

Gisteren

O. Tromm

Succes met de strijd - een voorbeeld voor velen!

€ 50

Gisteren

Kraamzorg Clarissa

€ 10

Gisteren

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
dakje met Geef-logo
€ 3.757 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
37%
155

donaties

38

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: LC Schultheiss

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Leif Schultheiss

€ 3.757 opgehaald