OK
×

Een vakantietrip omdat zij ook een leuk uitje verdienen!

Draag bij aan een vakantietrip voor de kinderen van ons Upendo kanshuis zodat ze een volledig verzorgde trip naar een zwemresort kunnen meemaken deze vakantie. Alle beetjes helpen:). 

Wij hebben allemaal net vakantie gehad en leuke dingen gedaan. Nu hebben ze in Kenia ook vakantie. Ook de kinderen van Upendo doen natuurlijk graag iets leuks in hun vrije tijd. Vorig jaar zijn de kinderen op een dagtrip geweest met de bus naar het zwemresort Watamu Beach. Dit was zo een succes en de kinderen hadden het enorm naar hun zin. Daarom willen wij dit graag deze vakantie voor hen weer mogelijk maken. We zitten al op de helft van wat we nodig hebben en hebben nog ongeveer 250 euro nodig om deze trip voor alle kinderen mogelijk te maken.

De trip is inclusief de busreis heen en de busreis terug wat de kinderen al erg leuk vinden. Verder is de dag in en rond het zwembad verzorgd met hapjes en drankjes. Deze tripjes zijn zeer bijzonder voor de kinderen. Hun belevingswereld wordt getriggerd, ze doen ervaring op in andere werelden en doen daarbij in dit geval ook nog zwemervaring op. Middels de (kleine) bijdragen zouden we deze fantastische trip dit jaar weer kunnen bewerkstelligen.

J. Bruining

Prettige vakantiedag gewenst!

€ 25

04-10-2019

L. Roeleveld

€ 125

04-10-2019

Anoniem

€ 25

06-09-2019

J. de GRAAF

€ 25

05-09-2019

Anoniem

€ 25

05-09-2019

Anoniem

€ 50

05-09-2019

dakje met Geef-logo
€ 275 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
110%
6

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×