OK
×

UMCG Charity Run 4Mijl Jeroen Sportel

Ik ben Jeroen Sportel, chef-kok en eigenaar van restaurant Vive la Vie in Groningen. De reden dat ik mee doe aan de actie is dat ik als geen ander weet dat een goede revalidatie na een transplantatie heel belangrijk is. Mijn vader heeft in de jaren '80 als één van de eerste Nederlanders een hart transplantatie ondergaan. De nazorg en revalidatie is destijds voor hem niet helemaal vlekkeloos verlopen. Helaas heeft mijn vader slechts drie jaar met zijn donorhart mogen leven. Op 44 jarige leeftijd is hij, ondanks zijn donorhart, aan hartfalen overleden. 

Ik weet zeker dat bij een betere revalidatie, de kwaliteit van leven én de levensduur van deze patiënten verbeterd kan worden. De nazorg is net zo belangrijk voor hun toekomst als de onvermijdelijke operatie die zij hebben moeten ondergaan. Het mooie van dit project vindt ik dat zowel het geestelijke als het lichamelijke aspect van het leven met een getransplanteerd orgaan aan bod komt. Dit is niet alleen voor de patiënten zelf heel waardevol, maar ook voor de naaste familie van de patiënten. 

Mijn motto is; Vier het leven! Dit motto ligt ten grondslag aan de naam die ik mijn restaurant bij de opening in 2014 gegeven heb. 

Doneer je bijdrage via mij en help deze patiënten aan een betere toekomst na een transplantatie.

Hartelijke groet Jeroen

G. Sjobbema aan teamlid UMCG Transplantatie

Beste Jeroen, Wat een aangrijpend verhaal. Het verhaal van jouw vader geeft maar weer aan dat je er iedere dag iets van moet maken en het leven te vieren. Van harte steun ik jouw initiatief en ik kom graag weer langs in jouw prachtige restaurant. Hartelijke groet, Gerhard Sjobbema

€ 25

07-11-2018

Overnachten in Stijl aan teamlid UMCG Transplantatie

Heel veel succes Jeroen! Met lieve groet, Diet en Anton Overnachten in Stijl

€ 25

21-09-2018

P. Brood aan teamlid UMCG Transplantatie

Veel succes Jeroen 👍😃😃

€ 25

15-09-2018

R. Joop aan teamlid UMCG Transplantatie

Succes!!

€ 10

13-09-2018

W. Willems aan teamlid UMCG Transplantatie

€ 25

13-09-2018

A. de Boer aan teamlid UMCG Transplantatie

Je target is behaald, maar het kan niet genoeg zijn!! Goed bezig!

€ 25

12-09-2018

A. Brouwer aan teamlid UMCG Transplantatie

Heel veel succes Jeroen, een mooi doel en de reden blijft onvoorstelbaar als je ziet hoe oud we inmiddels zelf zijn... Groet

€ 50

12-09-2018

Kemps Restauratie en Renovatie aan teamlid UMCG Transplantatie

Succes Jeroen

€ 50

12-09-2018

1
2
3
4
dakje met Geef-logo
€ 640 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
128%
27

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×