OK
×

UMCG Charity Run 4Mijl Derk Bosscher

‘Met een grote glimlach van Haren naar Groningen rennen, dat is mijn 4 Mijl gevoel.

Meestal zitten mijn gympies nog in de snuusterpuut van de 4 Mijl van een jaar eerder, dus Vincent Yator hoeft niet te vrezen dat ik zijn 17.06 uit de boeken loop. Toch voel ik vooraf een vorm van spanning en opwinding, omdat ik ook loop voor een record, namelijk een record bedrag voor het goede doel. Ieder jaar wordt dit record verbroken en is de onthulling van de cheque op de Vismarkt een prachtig moment. Dus help mee om dat ook dit jaar te halen.

 Ik weet nog dat ik als kind hoorde van de eerste harttransplantatie door de Zuid-Afrikaanse chirurg Christiaan Barnard. De reactie van mijn vader was , "Wat binnen zo ook klouk tegenwoordig", zal ik nooit vergeten. Dat tegenwoordig waar vader het over had is inmiddels meer dan vijftig jaar geleden. Transplanteren is aan de orde van de dag, maar nog zeker niet vanzelfsprekend. Beschikbaarheid van organen is een maatschappelijke discussie geworden. Ik loop graag mee voor het UMCG Transplantatiecentrum, zodat ze daar nog klouker worden.

Derk Bosscher

Boer en RTV Noord presentator’

J. Kooistra aan teamlid UMCG Transplantatie

Tja, gewond over de finish komen en nog geen donaties ontvangen.....iemand moet de eerste zijn.....en uiteraard steun ik het doel waar jij je voor ingezet hebt.

€ 100

14-10-2018

dakje met Geef-logo
€ 100 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
20%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×