OK
×
Actievoerder
Wieke van Werkhoven

Uitvaart Wessel Verberg

Aan alle vrienden en bekenden van Wessel

Het afscheid van Wessel was zeer indrukwekkend en zo respectvol.

Namens de familie wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor alle steun en liefde die jullie Wessel en de familie de afgelopen tijd hebben gegeven en ook zeker voor alle hulp die jullie geboden hebben. De familie heeft een zware taak vervuld, zij hebben iedereen de gelegenheid gegeven om bij de uitvaart aanwezig te kunnen zijn.

En dat is ze gelukt!

Nu  rust er nog een flinke last op de schouders van Lars en Hanneke. Helaas was er geen uitvaartverzekering afgesloten voor onze 18-jarige Wessel. De lasten van het verlies van Wessel kunnen we niet wegnemen, maar wel (een groot deel van) de financiële lasten.

Daarom zou ik bij deze graag een oproep willen doen om de uitvaart financieel te steunen. Niet alleen als bedankje voor de afgelopen weken, maar ook om ervoor te zorgen dat Lars en Hanneke een mooie laatste plek voor Wessel kunnen inrichten, zodat zij en iedereen die dat wil bij Wes op bezoek kunnen gaan.

Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend, er zijn al zoveel mensen die al ontzettend goed geholpen hebben. Mocht je de familie extra willen steunen, dan kan dit door een bedrag naar keuze te doneren via de knop “doneer nu” op de pagina. Dit kan met naam of anoniem en je krijgt ook de mogelijkheid om een kort bericht achter te laten.

Dit initiatief is in overleg gegaan met Manuel, Dewi  en Merel. Zij zullen zelf een bedrag inbrengen van € 2500. Wij hopen dit samen met jullie aan te vullen. Het streefbedrag is  €10000.

Het totaalbedrag  zal direct naar Manuel worden overgemaakt. Hij kan dan samen met Dewi en Merel  alles aan Lars en Hanneke  overhandigen.

Alvast heel erg bedankt namens,

Wieke (een goede vriendin van de familie) en de vriendin van Wessel, Brandy.

 

Anoniem
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
57%
204

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie