OK
×
Actievoerder
Dewi Deijle

Uitdagende 'Charity Trek' door de Himalaya's

Ik ga deze fysieke uitdaging aan, een charity trek door de Himalaya's met als hoogtepunt het bereiken van de Mount Everest Base Camp. Het primaire doel van deze actie is om geld in te zamelen ten gunste van het goede doel van stichting Creatief Hart.

Iedere keer als ik op een van de projecten van de stichting in Indonesië ben en ik zie dat de kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking - de doelgroep van de stichting - soms werkelijk worstelen en toch proberen hun eigen fysieke grenzen te verleggen, ben ik heel dankbaar voor het feit dat ik fysiek wel gezond ben. Daar wil ik dan ook goed gebruik van maken. Ook ik ga nu mijn grenzen verleggen.

Ik zal midden november met deze uitdagende hike starten. Lange dagen hiken door een zeer robuuste omgeving, trotseren van mijn hoogtevrees en de kou, geen comfortabele slaapplekken of douches, sobere maaltijden en last but not least…flink spierpijn, en dat 19 dagen lang. Maar ik weet waarvoor ik het doe.

Hoe oneerlijk is het als deze kinderen worden weggestopt in een hoekje terwijl dat niet nodig is. Ook deze kinderen hebben behoefte aan zelf-ontplooiing, waardering en erkenning en zij hebben daar dan ook, net als ieder kind, recht op!

Stichting Creatief Hart zorgt ervoor dat deze kinderen ook een plaats krijgen binnen de Indonesische maatschappij en economie. Wij zijn hard bezig en goed op weg met het realiseren van een creatief educatiecentrum in Lovina (Bali) waar deze kinderen alle mogelijkheden kunnen krijgen om zich persoonlijk te ontwikkelen, ook al kampen ze met een lichamelijke of geestelijke beperking. Maar wij zijn nog niet klaar en er is meer voor nodig. Daarom vragen wij om jullie steun!

Ieder kind verdient toch een kans op een goed en kleurrijk leven!

Lees meer op de website over deze actie en over de missie en de visie van stichting Creatief Hart.

Anoniem

€ 25

23-11-2016

S. Rooijers

Heel veel succes Dewi!

€ 15

13-11-2016

S. Groot

veel succes Dewi! we blijven je volgen en horen graag hoe het is gegaan!

€ 50

13-11-2016

Incassobureau PW&O

€ 50

13-11-2016

Y. Veenendaal

€ 25

13-11-2016

D. Dujardin

Heel veel succes! Super dat je dit doet. lfs, Rik, Diana, Tristan en Eline

€ 20

12-11-2016

J. Verwaaijen

€ 10

12-11-2016

Y. van der Linden

Hoi Dewi, ik heb grote bewondering voor wat je doet! Wat ben jij bewust en goed bezig. Heel veel succes!!!

€ 10

12-11-2016

1
2
3
4
5
dakje met Geef-logo
€ 1.080 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
72%
33

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Dewi Deijle
Dewi Deijle

€ 1.080,50 opgehaald