OK
×
Actievoerder
Nort Hesse

Tour de Handhaving

Update 31/05/2021

Beste donateurs,

Wat een rollercoaster hebben wij, Yelle, Joris en Nort, de afgelopen drie weken meegemaakt. Vanaf het moment dat we onze plannen van Tour de Handhaving bekendmaakten tot nu, zijn we van de ene in de andere verbazing gevallen. 

  • Een supporter die aanbod voor ons een volgwagen te besturen
  • Een UCI Continental dames profteam dat haar auto beschikbaar heeft gesteld om als die volgwagen te fungeren
  • Een interview in Dagblad de Limburger en genoemd worden in een column in die zelfde krant
  • Een uitgebreid interview met Fortuna SC TV
  • Steun vanuit Fortuna Sittard door middel van geweldige medewerking, zoals bijvoorbeeld het aanmoedigingsfilmpje van Tesfaldet Tekie, maar ook een aangeboden korting op seizoenkaarten die wij gaan faciliteren
  • Publiekslieveling Mickaël Tirpan die ons verrast door aan te kondigen de gehele tocht mee te gaan fietsen
  • En als aller belangrijkste: Jullie massale donaties.

Wie had gedacht dat we drie weken voordat we opstappen al ons streefbedrag van €5000,- zouden behalen? Wij in ieder geval niet. Maar we hadden beter kunnen weten. De Fortunafamilie staat voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. We zijn verrast door donaties van alle kanten. Van mensen die hele seizoenkaarten wilden doneren, tot donateurs die aangaven niet veel, maar heel graag wel iéts wilden doneren. Iedere donatie hielp (en helpt ons nog steeds) ons zo veel mogelijk seizoenkaarten aan te schaffen voor supporters die het komend seizoen minder breed hebben. 

Tot en met onze fietstocht van 19 juni 2021 is het mogelijk voor andere donateurs om ons te steunen. Attendeer jouw vrienden of familie dan vooral op ons! 

Oh en hou ook vooral onze socials in de gaten, want er komt sowieso nog een érg mooie verrassing aan! 

Ontzettend bedankt voor jullie steun, Fortunezen (en niet-Fortunezen die óók hebben gedoneerd). Wat een mooie club zijn wij! 

Samen nao veure! 

Groeten,

Joris, Yelle en Nort

----------------------------------------------------------------------------------------

14/05/2021

Om de handhaving van Fortuna Sittard te vieren, fietsen Yelle Tieleman, Joris van Duin en Nort Hesse vanuit Utrecht naar het stadion van Fortuna Sittard. Dit doen ze niet (alleen) voor de lol. 

Omdat het afgelopen jaar een moeilijk jaar is geweest, kunnen wij ons voorstellen dat mensen het financieel zwaar hebben gekregen. We zouden het ontzettend zonde vinden als supporters van Fortuna Sittard gedwongen worden hun seizoenkaart niet te verlengen om geld te moeten besparen. Daarom vragen wij iedereen om een donatie te doen zodat wij zo veel mogelijk mensen volgend jaar weer naar het stadion kunnen krijgen.

Fortuna Sittard heeft officieel bevestigd deze actie een warm hart toe te dragen en ons hierbij te ondersteunen, waarvoor grote dank! Zodra de fietstocht erop zit, dragen wij het volledige gedoneerde bedrag aan Fortuna Sittard over, waarna zij de verdeling van de seizoenkaarten op zich zullen nemen.

Fortuna SC TV zette onze actie tijdens hun meest recente uitzending in de spotlight. Vanaf vrijdag 21 mei 19:00uur is deze te bekijken op het YouTubekanaal van FortunaSC. En de kans is groot dat je ons nog een keer ziet in de uitzending hierna, en dan is onze aankomst in Sittard het onderwerp.

Heel erg bedankt voor jullie donatie. 

Anoniem

€ 10

Vandaag

M. Boon

€ 50

Vandaag

B. Gelissen

€ 25

Gisteren

Smardly

Zet hem op! Super initiatief!

€ 25

Gisteren

Anoniem

€ 5

Gisteren

J. Loi

€ 5

Gisteren

A. Maassen

Top. Succes. Je hebt nog even om te trainen en volgend seizoen 50 punten.

€ 25

Gisteren

Anoniem

€ 10

Gisteren

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
dakje met Geef-logo
€ 5.727 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
114%
245

donaties

28

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: N Hesse

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Nort Hesse
Nort Hesse

€ 5.727,50 opgehaald