OK
×
Actievoerder
Vrienden van DTZ

Tony chocolony

Een fan vanTony (betrokken vrijwilliger) had onze grote man een cadeautje gegeven, namelijk een consult bij een orthopeed om hopelijk meer duidelijkheid te krijgen over z'n pijn.

En helaas was het raak! Tony heeft een gescheurde kruisband. Dit is een veelvoorkomend probleem bij dit soort honden.

Tony is in het verleden al geopereerd aan zijn andere poot en helaas komt het vaak voor dat de kruisband van de andere poot ook geopereerd moet worden.

Het goede nieuws is dat het helemaal te verhelpen is en dat hij met zijn 7 jaar jong dus nog een aantal mooie jaren voor de boeg heeft met hopelijk één eigenaar/gezin. Het slechte nieuws is… de operatie kost €1700,- Met Shila is het gelukt en ook met Brownie en Karel, dus met het oog op alle beetjes helpen, hopen we dat jullie voor onze lieve Tony in de bres willen springen.

Dierentehuis Zeist e.o. logo 2

Dierentehuis Zeist e.o.

Stichting Dierentehuis Zeist en omgeving is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van welke organisatie dan ook.

Wij zetten ons iedere dag met veel enthousiasme in voor onze gasten:

  • de zwerfhonden en –katten
  • de katten en honden waarvan afstand is gedaan omdat hun baasjes om wat voor reden dan ook niet meer voor het dier konden zorgen
  • de pensionhonden en –katten
  • de honden die in de dagopvang komen.

Waarom heeft het Dierentehuis Zeist donateurs en sponsors nodig?

Alle dieren die in het Dierentehuis Zeist binnenkomen, worden door de dierenarts nagekeken en indien nodig ingeënt. Eventuele ziekten worden behandeld. Ook wordt bij de dieren een microchip onder de huid ingebracht, zodat ze altijd geïdentificeerd kunnen worden. De katten worden allemaal gecastreerd of gesteriliseerd. Ieder dier krijgt de medische zorg die het nodig heeft, variërend van medicijnen tot speciaal dieetvoer of (dure) operaties. Tel daarbij kost en inwoning op en je zult begrijpen dat het geld dat wij voor een adoptie vragen bij lange na niet genoeg is om kostendekkend te zijn.

Het Dierentehuis Zeist is er (met recht) trots op dat medewerkers en vrijwilligers zich keihard inzetten om voor alle dieren een nieuw thuis te vinden. Wij schrijven geen dieren af omdat ze ziek zijn of niet in ‘het perfecte plaatje’ van een huisdier passen.

Via een actief beleid probeert het asiel voor alle dieren een geschikte nieuwe baas te vinden. Gelukkig lukt dit vrijwel altijd, ook voor oude en/of verwaarloosde dieren. Ze krijgen hiervoor net zo lang de tijd als nodig is. Het is dus niet zo dat asieldieren die niet binnen een bepaalde tijd zijn opgehaald, worden afgemaakt! Hoge kosten zijn een onvermijdelijk gevolg van dit beleid.

Daarom is jouw hulp zo welkom!

Help ons de dieren te helpen!

 

Stichting Dierentehuis Zeist is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat het fonds is vrijgesteld van schenkbelasting en erfbelasting en dat je giften aftrekbaar zijn. Tevens is Stichting Dierentehuis Zeist lid van de NFDO (Nederlandse Federatie Dierenopvang Organisaties)

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.745 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
102%
70

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Vrienden van DTZ

€ 1.745 opgehaald