OK
×
Actievoerder
Lian Verbruggen

THE STREET IS NOT 4 KIDS - DREAMHOUSE

Hee allemaal!

Zoals velen van jullie weten zitten wij op dit moment in Indonesië. Wij zullen ons even voorstellen. ''Mijn naam is Maud en ik ben 20 jaar. Vorig jaar heb ik besloten om een tussenjaar te nemen en dus heb ik een half jaar fulltime gewerkt om 3 maanden vrijwilligerswerk te doen bij Dreamhouse in Yogyakarta.'' ''Ik ben Lian, 19 jaar oud en studeer Facility Management aan de Hanze Hogeschool Groningen. Ik loop op dit moment stage in Yogyakarta bij Woodstone hostel en Kmeals Bar & Resto.'' Wij hebben elkaar ontmoet via Think Volunteer en door middel van onze verschillende werkplekken hebben we het idee bedacht om samen een fundraising te organiseren voor Dreamhouse in Yogyakarta.

Dreamhouse is een organisatie die zich inzet voor straatkinderen. Zij verzorgen onder andere voor- en naschoolse opvang, Engelse les en verschillende activiteiten. Ook wordt er gewerkt aan structurele preventie. Dit houdt in dat zij proberen te voorkomen dat de kinderen op straat belanden. Dreamhouse richt zich vooral op de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen. Zij hoopt hierbij kinderen een kans te bieden voor een betere toekomst.

Voor deze fundraising focussen wij ons op drie van deze kinderen: Iqbal, Tia en Rudi. Op dit moment zitten zij wél op school maar vanaf volgend jaar moeten zij alle drie naar een andere school. Iqbal en Tia zitten op dit moment op de peuterschool en zouden volgend jaar graag naar de basisschool willen. Rudi is wat ouder en zit op dit moment op de basisschool, maar zou graag naar de middelbare school willen. In Indonesië wordt er een geldbedrag gevraagd voor het starten op een school, en vervolgens moet er elke maand een vast geldbedrag worden betaald. Op dit moment is er geen geld voor deze kinderen om dit startbedrag  en de maandelijkse kosten te kunnen betalen. Dit zou betekenen dat zij volgend jaar niet kunnen beginnen op een nieuwe school. Om deze reden zouden Maud en ik in samenwerking met Dreamhouse graag het startbedrag + de kosten voor een jaar onderwijs willen ophalen.

De fundraising zal eindigen op 27 april 2019. Tijdens een evenement in Kmeals Bar & Resto, Yogyakarta zal het opgehaalde bedrag bekend gemaakt worden. 

Liefs Maud en Lian

M. ten Dan jannink aan teamlid Lian Verbruggen

Succes, ik ben familie van Gijs Keizer

€ 25

06-05-2019

L. De vocht aan teamlid Lian Verbruggen

Dit is een gift via ons van vrienden van de ouders van Gijs

€ 100

29-04-2019

S. Karsseboom aan teamlid Lian Verbruggen

Lieve Lian en Maud, dit is de bijdrage van oma Wen Karsseboom via mij 😃🍀☀️

€ 10

24-04-2019

A. Kolner aan teamlid Lian Verbruggen

€ 25

24-04-2019

H. Verbruggen aan teamlid Lian Verbruggen

Vijf honderd gehaald. Top dames👍👋

€ 10

20-04-2019

Anoniem aan teamlid Lian Verbruggen

€ 10

19-04-2019

P. Breukers aan teamlid Lian Verbruggen

€ 10

16-04-2019

B. Keizer aan teamlid Lian Verbruggen

Heel veel succes met jullie actie namens ouders van Gijs Keizer

€ 30

15-04-2019

1
2
3
4
5
dakje met Geef-logo
€ 665 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
133%
39

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Lian Julia Verbruggen

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Lian Verbruggen

€ 665 opgehaald