OK
×
Actievoerder
Team 178

Team178 wil ontbijtjes aan vluchtelingen op Lesbos uitdelen!

Het is een beetje uit het nieuws, maar wekelijks komen er nog zo’n honderd bootvluchtelingen binnen op Lesbos. De meeste gaan eerst naar kamp Moria, dat in de wereldpers 'de hel op aarde' wordt genoemd vanwege de verschrikkelijke omstandigheden. De kwetsbaren gaan naar Kara Tepe, waar wij, team 178, voornamelijk zullen werken. De vluchtelingen zitten er een paar jaar (!) voor ze verder mogen, of niet, naar het Griekse vasteland om daar verder af te wachten. Op dit moment zitten er nog duizenden vluchtelingen in de overvolle kampen op Lesbos. 

Team 178 zal namens Because we Carry in de week van 10 maart 2019 gaan helpen om het dagelijkse leven wat draaglijker te maken. We gaan, onder andere, dagelijks 1200 gezonde ontbijtjes uitdelen, met noten en melk en fruit. Dat is keihard nodig, vooral voor de kinderen, want het eten is er van slechte kwaliteit en onvoldoende voedzaam. Hiervoor zamelen wij geld in.  

Wij zorgen ervoor dat jouw bijdrage direct op de goede plek terecht komt. Alles wordt plaatselijk ingekocht, zo heeft de bevolking van Lesbos er ook nog iets aan.

Help je mee? De ontbijtjes kosten één euro per stuk.

·       Ik geef tien ontbijtjes!  € 10
·       Ik geef twintig ontbijtjes!  € 20
·       Ik geef vijftig ontbijtjes!  € 50
·       Ik geef honderd ontbijtjes!  € 100

Ontzettend bedankt voor je bijdrage, uiteraard houden we je op de hoogte!

Veel groeten,

Dorien, Barbara, Roos, Jara, Anna, Ghezal & Kim (Team 178)

 

 

 

 

D. V

Go Kimmie Go!

1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
39%
29

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie