OK
×
Actievoerder
Rene Bos

Team "Even nadenken" : Jouw gift is morgen een redding!

Iedereen kan zich de beelden nog wel herinneren van 11 mei 2020. Voor de kust van Schevingen kwamen, door een combinatie van harde wind, stroming en een dikke schuimlaag,  vijf ervaren surfers en zwemmers om.

Achter dit vreselijke verhaal zit ook een verhaal van 39 vrijwillige redders van de Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij (KNRM) die met man en macht hebben geprobeerd deze mensen te redden.  De KNRM is geen overheidsdienst, maar een zelfstandige organisatie met een eigen financiering, die in stand wordt gehouden door donaties, giften en nalatenschappen.

Op 11 december 2021 ga ik met Lennart Wegewijs beiden als solo loper 65 km op het strand hardlopen van Velsen Noord naar den Helder. Het wordt afzien in het kwadraat en daar verheugen we ons natuurlijk op. Nog veel belangrijker is dat we jouw (financiele) steun graag willen hebben. Niet voor ons maar voor de KNRM. Want jouw gift is morgen een redding!  

Laten we deze organisatie een steun in de rug geven! 

Sportieve groet van Lennart Wegewijs en René Bos

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 350 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 900
38%
20

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Rene Bos

€ 350 opgehaald