OK
×

Online collectebus voor Stichting Bite Back

Ook Bite Back is in de corona-crisis inkomsten misgelopen en kunnen alle steun goed gebruiken.

Waarom?

Bite Back is dé dierenorganisatie om te ondersteunen als je voor dierenwelzijn én dierenrechten bent. We hebben jarenlange kennis en ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van campagnes om de rechten van dieren te bevorderen, maar ook:

hebben we oog voor het individuele dier;kiezen we voor duidelijke doelen die we willen bereiken;zijn we actief in zowel Nederland als België;werken we internationaal samen met andere organisaties;steunen we dierenopvangcentra door het adopteren van dieren;zijn we transparant en hebben we de ANBI-status;zijn we een organisatie die diversiteit en intersectionaliteit belangrijk vindt;zijn we af en toe een beetje burgerlijk ongehoorzaam.

Stichting Bite Back logo 2

Stichting Bite Back

De stichting Bite Back is een dierenrechtenorganisatie die o.a. tot doel heeft om zowel regionaal, nationaal als internationaal campagne te voeren voor de rechten, de noden, het welzijn, en de vitale belangen van dieren, en dit door middel van geweldloze actie. Bite Back gaat uit van het principe dat dieren een waarde op zich hebben, ongeacht het eventuele nut voor de mens. Dieren zijn levende wezens die net zoals mensen in staat zijn om o.a. pijn, angst en stress te kunnen ervaren. Omdat de dieren niet voor zichzelf kunnen opkomen, ziet Bite Back zich als pleitbezorger van hun rechten. Door middel van ondermeer directe acties zet Stichting Bite Back zich in voor de erkenning en de eerbiediging van dierenrechten, voor het recht van dieren op de hoogste levenskwaliteit in overeenstemming met hun natuurlijke behoeften en hun recht op een leven dat gevrijwaard blijft van menselijke uitbuiting en onderdrukking.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 10 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
1%
1

donaties

3100

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×