OK
×

Suzanne rent de Marathon New York voor Huidhuis voor kids!

Zij is Suzanne Pasmans, hoogleraar Kinderdermatologie in het Erasmus MC en hoofd van het Centrum Kinderdermatologie en het Centrum Zeldzame Huidafwijkingen. En op 6 november probeert zij te finishen bij de Marathon in New York. Suzanne over haar grote uitdaging:

"Via startnummer 43914 ben ik te volgen. Voor mij een pittige uitdaging voor een enorm goed doel: Huidhuis.nl voor kinderen. Informatie ontwikkelen voor kinderen met ernstige en zeldzame huidafwijkingen en hun ouders. Zij hebben het al zwaar genoeg en het hebben van kennis geeft regie. Hiervoor is geld nodig. Help deze kinderen met ernstige en zeldzame huidafwijkingen met informatie en support dit project en doneer! Op 6 augustus dit jaar heb ik de Ironman 70.3 volbracht in Maastricht met een tijd van 6:58:28: 1,9 kilometer gezwommen, 90 km gefietst en 21,1 kilometer hardgelopen. Ook aan deze uitdaging heb ik dit goede doel gekoppeld en € 3.972 opgehaald."

Moedig Suzanne aan met een donatie voor dit mooie doel! 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 865 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
34%
27

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×