OK
×
Actievoerder
Fred Hofmeester

Strongviking voor twee goede doelen!

Een paar jaar geleden liet mijn gezondheid mij in de steek. Hierdoor kon ik een grote passie van mij, sporten, een tijd lang niet beoefenen. Nu mijn gezondheidsproblemen opgelost zijn merk ik hoe fijn het is weer te kunnen sporten en op je lichaam te kunnen vertrouwen. In deze hoedanigheid blijf ik uitdagingen zoeken die ik vind in het deelnemen aan Strong Vikings ( www.strongviking.nl ).

 

Het afgelopen jaar ben ik enorm onder de indruk geraakt van twee goede doelen. Het gaat hierbij om Stichting Ambulancewens www.ambulancewens.nl en het Radboud Oncologiefonds www.radboudoncologiefonds.nl. Waarom juist deze twee goede doelen? In mijn directe omgeving heb ik van dichtbij gezien wat voor een geweldig werk deze twee organisaties doen. Ik besef mij als gezond persoon hoe waardevol een goede gezondheid is. Het Radboud oncologiefonds werkt aan een ideaalbeeld waarin kanker niet langer bestaat. Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.  

 

In 2020 heb ik als doel om mijn passie voor het deelnemen aan Strong Vikings te delen met meerdere mensen uit mijn netwerk en daarmee bovengenoemde goede doelen financieel te steunen!

 

avatarWees de eerste!

Geef Fred een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
0%
0

donaties

145

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Fred Hofmeester Interim management

Delen

Aan wie wil je doneren?
×