OK
×
Actievoerder
Melvin van Dijk

Steun schoenmaker Eddie naar een fit en vitaal leven

Wij, familie en vrienden van schoenmaker Eddie te Zwolle, zetten hem graag in het licht door het opzetten van deze geef-actie. Eddie is er altijd voor iedereen, een echte helper pur sang, maar nu is hij aan de beurt. Dit verdient hij, en zijn vrouw Wilma. Hulp is nu echt nodig voor hem. Eddie is namelijk een heel sportieve en energieke man. Dit is de laatste jaren helaas minder geworden. Al jaren kampt hij met knieklachten, flinke knieklachten, hij klaagt amper, maar we zien dat hij veel pijn heeft en hiervan veel hinder ondervindt.

Er is een oplossing! Een knieoperatie. Eigenlijk is het dé tijd voor hem om zich te laten opereren. Het is nu of nooit. Dus lieve mensen, laten we deze geweldige vent, de beste schoenmaker van Zwolle en omstreken, nú helpen. 

“Ik kan me niet laten opereren, ik kan de zaak niet dichtgooien zo lang” 

Aangezien hij ondernemer is en maanden uit de running zal zijn gedurende de operatietijd en nadien in zijn herstel, is het voor hem financieel niet haalbaar om dit zonder steun van familie, vrienden, en klanten te bewerkstelligen. We willen geld inzamelen, zodat hij in deze lastige tijd met zijn schoenmakerij door kan gaan, kan overleven, zodat zijn vaste lasten doorbetaald kunnen worden. Zo kan hij privé weer leven en herstellen zonder al te veel stress en spanning. We hopen dat hij zich deze zomer kan laten opereren, zodat hij na de Corona tijd, weer zijn fantastische ambacht zonder pijn kan uitvoeren en weer heerlijke kilometers kan fietsen met zijn vrouw, kinderen en kleinkind. Steun Eddie en zijn bedrijf door een bijdrage te leveren, met een bedrag naar keuze. We gaan 15.000 ophalen in elk geval de komende periode. Schouders eronder en lets support our local hero!_/|\_ De trotse familie van de Schoenmaker,      Voor vragen of liever direct storten naar Melvin de organisator? Stuur Melvin een berichtje: melvandijk@hotmail.com

A. Veltman

€ 10

Vandaag

Anoniem

€ 10

Vandaag

E. Jansen

€ 5

Vandaag

L. nijhof Nijhof

€ 25

Vandaag

T. Nowak

€ 25

Vandaag

Mediavotes BV

€ 25

Vandaag

P. Buijsrogge

Voor de beste schoenmaker van Zwolle en omgeving

€ 25

Vandaag

Anoniem

€ 15

Vandaag

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
dakje met Geef-logo
€ 3.337 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 15.000
waarvan € 2.937,50 via Geef.nl
22%
122

donaties

43

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: M. van Dijk

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Melvin van Dijk
Melvin van Dijk

€ 2.937,50 opgehaald