OK
×
Actievoerder
Daisy Smeekes

Steun Moon's Hair Drive

Moon’s Hair Drive, de mooiste, mobiele kapsalon van mijn tante

Mijn tante met gouden kappers handen en een gouden kappersschaar. Weet van het ergste bosje pluizend haar weer een wondermooi kapsel te maken. Staat haar mannetje alleen in haar mobiele kappers bus die ze zeven jaar geleden heeft opgezet. Vrouw met lef en ballen als je zo’n project nog weer aangaat op je 55e! Respect.

De coronacrisis was natuurlijk ook voor mijn tante een forse aderlating toen alles dicht moest. Niet meer knippen geen inkomen, wel een bus met vaste lasten voor de deur.  Dat kon Moon wel aan, ook de borstkanker die langkwam, met operatie en 20 bestralingen, kon allemaal. En het vooruitzicht weer te mogen starten met haar passie, knippen was genoeg motivatie voor haar weer aan de slag te gaan

Toen kwam corona nog een keer langs, en sloeg genadeloos toe, Moon werd ziek en man Willem ook. Moon knapt langzaamaan op, maar Willem ligt op de IC aan de beademing. Een enorme klap voor Moon en haar gezin. Liefde van alle kanten, echt veel lieve mensen die hele lieve berichten sturen en hun steunen.

Maar de praktijk, er staat een bus voor de deur met nog steeds dezelfde vaste lasten. Moon kan nu niet  full-time werken om al deze kosten te dekken. Heeft nu meer aan haar hoofd! Hoeveel kan een mens hebben. Veel zegt Moon dan, maar er zijn grenzen! En er is er een bereikt.

Ik vraag u samen met mij mee Moon’s hair drive financieel te steunen in deze afschuwelijke tijd van onzekerheid. Zodat we aan haar financiële zorgen iets kunnen doen.

Namens mijn supersterke, aller liefste en beste kapster van Nederland alvast bedankt.

 

Daisy Smeekes

F. Siemerunk

Lieve Moon ik wens jou heel veel kracht en sterkte toe . En met een persoon als jij die zo in je kracht staat en doorgaat hoop ik dat dit je mag steunen en je daardoor weer met veel moed door mag en kan gaan .

€ 50

25-03-2021

G. Baarslag

Monica en Willem wat een pechjaar voor jullie! Sterkte gewenst, het meisje uit Zwolle.

€ 50

22-03-2021

G. Pullens LIjster

Sterkte!

€ 25

16-03-2021

J. Smit

Onder het motto alle beetjes helpen ,Heel veel sterkte samen en vooral beterschap voor je Mannetje !!! Liefs

€ 30

12-03-2021

Anoniem

€ 25

09-03-2021

P. van Bob

€ 30

08-03-2021

Anoniem

€ 10

08-03-2021

Anoniem

€ 10

07-03-2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
dakje met Geef-logo
€ 2.668 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 12.000
22%
69

donaties

153

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Moon's hair drive

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Daisy Smeekes

€ 2.668,48 opgehaald