OK
×
Actievoerder
CArlo Kooltjes

Steppen van Groningen naar Maastricht 560 km in 8

Een eigen initiatief om het Pieterspad te gaan steppen is, om voor goede doelen te steppen. Ik wil hiermee graag een bijdrage leveren aan verschillende doelen zoals EDS.

Waarom ik , Carlo Kooltjes uit Buren die de passie gevonden heb in het sporten op een step.Het is heerlijk op een step te mogen en kunnen genieten van onze Nederlandse natuur, en dit, doe ik nu al ruim 2 jaar.

Mede daardoor, kan ik zeggen dat het een verslaving is geworden om door deze sport, steeds langere afstanden te kunnen rijden.

Maar vele kinderen, volwassenen en ouderen kunnen niet (meer) sporten vanwege een ziekte die zij hebben gekregen en misschien ook nooit meer genezen kunnen worden.Daarom steun deze doelen om voor onderzoek deze vervelende ziektes uit te bannen.

Steun!!! www.step4life.nl

Vereniging Ehlers Danlos logo 2

Vereniging Ehlers Danlos

De Vereniging van Ehlers-Danlos patiënten (VED) bestaat sinds 1984. De vereniging is opgericht voor mensen die belast zijn met EDS (Ehlers-Danlos Syndromen) of met HSD (Hypermobile Spectrum Disorders). De vereniging richt zich op zowel de (para) medici, om relevante (medische) informatie te ontsluiten en de toegang tot de juiste zorg te verbeteren, alsmede op de patiënt zelf bij het bieden van handvatten op gebied van zelfacceptatie, eigen regie, sociale aspecten, hulpmiddelen en de algehele gezondheid.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 185 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
18%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
CArlo Kooltjes
CArlo Kooltjes

€ 185 opgehaald