OK
×
Actievoerder
Steekje Los

Steekje Los - 1000 kledingstukken zonder toekomst redden

Wij zijn Steekje Los, 5 meiden die zich inzetten voor een betere wereld. 

De kledingindustrie is de op één na grootste vervuilende industrie op aarde. De wereld van fast fashion is hiervan een grote aanstichter; kleding die op een zo goedkoop mogelijke manier wordt gemaakt en daardoor ook sneller op de vuilnisbelt beland.

Vanuit onderzoek is gebleken dat als we onze kleding 3 maanden langer gebruiken, we de ecologische voetafdruk van de kledingindustrie met 5 tot 10 % verlagen. Daarom zijn wij begonnen met het geven vanworkshops over hoe mensen langer hun kleding kunnen gebruiken. Of de kleding nu kapot, te groot, te klein of gewoon niet meer zo leuk, wij geven tips en trics over hoe je op een simpele manier weer een nieuw leven kan geven aan je kledingstuk. 

Voor 15 juni willen we 1000 kledingstukken redden door mensen te inspireren zelf een tweede leven aan hun kleding te geven. De workshops die we geven bieden we daarom gratis aan, om de drempel te verlagen actief aan de slag te gaan. Daarom zijn we op zoek naar een kleine sponsoring om de kosten die we maken voor materialen als stof, naalden, garen, textiellijm e.d. te kunnen bekostigen, alsmede de overige kosten die gepaard gaan bij de organisatie van de workshops zoals reiskosten en locatiekosten. 

Met een kleine bijdrage zijn we al hartstikke blij en dragen jullie bij aan een bewustere en schonere wereld. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: https://steekjelosvdw.wixsite.com/steekjevastchallenge 

avatarWees de eerste!

Geef Steekje Los een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Joan Huizing

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Steekje Los

€ 0 opgehaald