OK
×
Actievoerder
Ria Kuurman

St. Dierenhulp zonder Grenzen - Help de dieren op Amorgos

Op het Griekse eiland Amorgos verzorgt een mevrouw, Lamia, zwerfkatten en enkele honden waar de baas de verantwoordelijkheid niet voor neemt. Ze probeert dit te doen met eigen middelen. Amorgos is het meest oostelijk gelegen eiland van de Cycladen, een Griekse eilandengroep in de Egeïsche Zee. Het ligt ten zuidoosten van het eiland Naxos en ten noordoosten van Santorini. Op het eiland zijn veel zwerfkatten, Lamia geeft verschillende z.g. kolonies eten en water. Lamia verzorgt kolonies in Lefkes, Agia Barbara en een aantal katten in Chora, hier is niet een echte kolonie. In Chora gaat het om ca. 10 katten die verspreid leven. In Katopola is sinds kort een kleine kolonie.

Kattenkolonie Agia Barbara € 92.50 per maand.Deze kolonie bestaat uit ca. 50 katten.

Kattenkolonie Katapola € 40.00 per maand.Deze katten worden sinds oktober 2015 verzorgd door Lamia. De kolonie bestaat uit ca. 10 katten.

Kolonie katten Lefkes € 63.00 per maand.Deze kolonie bestaat uit ongeveer 20 katten. Zij krijgen driemaal in de week eten, er wordt gebruik gemaakt van een zg “feeder”, het voer wordt gedoseerd gegeven.

De katten in Chora kosten € 40.00 per maand.Ondanks sterilisaties verschijnen er toch altijd weer kittens op straat, gedumpt of daar geboren. Op het eiland is geen dierenarts, de dierenarts woont op het nabijgelegen Naxos. De situatie van de katten en zeker ook van Lamia is moeilijk.

avatarWees de eerste!

Geef Ria een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
0%
0

donaties

555

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Ria Kuurman

€ 0 opgehaald